SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F11/12

Välkommen att komma och prova på innebandy i vårt lag för flickor födda 2011 och 2012. Alla är varmt välkomna och det kostar ingenting att prova på.

 

Innebandy är Sveriges näst största sport,och det är den för att det är roligt, snabbt, billigt och för alla. 

I Bjärreds IBK har vi en härlig gemenskap och det är lätt att börja - gympakläder, klubba och skyddsglasögon är allt som behövs. Behöver ni låna klubba och glasögon de första gångerna går det bra.

 

Laget träningstider:

Tisdagar 17.15 - 18.30 i Bjärehovhallen.

Torsdagar 15.45 - 17.15 i Bjärehovhallen.

 

Matcher spelas ungefär var tredje/fjärde helg, både i Bjärred och på andra ställen, under säsongen Oktober-Mars.

 

Kom direkt till träningen, eller anmäl er med ett mail till kansli.bibk@gmail.com så vet vi att ni kommer. 

 

Varmt Välkomna till Bjärreds Innebandyklubb!

 

Har ni frågor om laget F11/12 är ni välkomna att ringa tränare Eddie på 0708-749902.

 
 
Äntligen hemmamatch igen!
2023-01-29 20:40

Så var det äntligen dags för Poolspel igen efter juluppehåll. Idag mötte vi Röke IBK och Palmstaden IK hemma på Hovet. Stämningen var på topp som vanligt och laget bjöd på fint spel både framåt och bakåt. Vi fick se fina passningar, tjusiga mål och magnifika räddningar. 

 

Flickor 11/12 är ett härligt glatt gäng.  Är du sugen på att börja spela innebandy är du välkommen att komma och prova på. Vi tränar tisdagar 17:15-18:30 i Bjärehovhallen och Torsdagar 15:45-17:15 i Bjärehovhallen. Det är bara att komma förbi och vi vill gärna bli fler. Klubbor finns till utlåning!

Match mot Stanstad och Kävlinge
2022-01-31 17:47

I helgen samlades hela truppen F11/12 för match mot Stanstad och Kävlinge. Det sprudlade av spelglädje och tjejerna bjöd på fint passningsspel och bra rörelse. Att det är kul att spela innebandy gick inte att ta miste på och laget stöttade och hejade fram varandra till fina resultat. Publiken var också med på noterna och applåderade välförtjänt den fina insatsen. Vi fortsätter att träna på att vårda bollen och var med i markeringarna och ser fram emot nästa matchtillfällle.

 

Det syns att laget har kul tillsammans och vill utvecklas. Vill du också vara med och spela innebandy är du välkommen att prova på. Laget tränar i Bjärehovhallen varje torsdag kl 15:45-17.15 och i Löddesnäshallen på söndagar kl 9.30-11.00. Välkomna!

Säsongspremiär
2021-10-16 18:00

Efter en lång väntan var det lördagen 16/10 äntligen dags för F11/12 att återigen få spela match. Att detta var efterlängtat gick det inte att ta miste på både vad gäller en uppslupen stämning i omklädningsrummet och på intensiteten under uppvärmningen. Nytt för denna säsong är fyra utespelare och att vi nu spelar med målvakt och med rullande byten.

 

I första matchen ställdes tjejerna mot Malmö FBC, ett lag med delvis något år äldre spelare, men detta var inget som avskräckte då tjejerna öppnade med högt tempo och snygga passningar som satte motståndarna under press. Bakåt svarade målvakt Emma Widing för många fina och kvalificerade räddningar. Att rullande byten är en nyhet var inget som syntes då laget spelade som om de aldrig hade haft ett uppehåll. Framåt var det Ellen Olsson som spräckte Bjärreds nolla med ett vackert mål i matchens slutminut.

 

Efter en kort paus med tid för vätske- och energipåfyllning var det dags för dagens andra drabbning mot Palmstadens IK. Det fina passningsspelet från första matchen fortsatte och tjejerna tryckte på mot motståndarnas mål. Det var imponerande att se hur alla spelare kommunicerande med varandra, hur det hjälptes åt och hur de använde sargerna för att spela sig ur krångliga situationer. Bakåt fick målvakt Ida Lagerstedt god hjälp av sina medspelare och stod för några väldigt fina räddningar. Vi tar med oss det fina passningsspelet och den goda stämningen samt tränar mer på att hjälpa varandra och täcka upp bakåt till nästa match.

Äntligen är säsongen igång på allvar!

Jubileumsfirande - BIBK 25 år
2021-09-23 17:50

Söndagen 19 september firade klubben 25 år och för vårt lag betydde det, förutom fotografering, match tillsammans och mot vårt systerlag F09/10. Under två perioder á 15 minuter slogs det många fantastiska passningar och alla kämpade på med en härlig glöd och inställning. Tjejerna har berättat för oss ledare att det blev 5-5... Detta får ses som en bra uppvärmning inför den stundande säsongen, där vi den 16 oktober först ställs mot Malmö FBC och Palmstaden i just Trelleborg. Det är många i laget som ser fram emot det redan!

Härlig premiär i Höganäs!
2020-10-10 16:11
Idag, den 10 oktober 2020 åkte vår nybildade F 11/12 trupp till Höganäs för säsongens första sammandrag i Knatteligan. Det var nio taggade och förväntansfulla tjejer, för dagen anförda av kapten Tove, som först ställdes mot Häljarp. Våra tjejer hade koll på att de var bortalag så de ställde taktiskt en rightare mot Häljarps leftare vid tekningen - inget vi direkt lärt ut, utan något tjejerna kommit på själva!

Fokus innan match var på att vara passningsbara och att slå långa passningar. Detta gick ganska bra i båda matcherna, och våra tjejer försöker spela bollen oftare än vad våra motståndare gör. Vi fick se några riktigt fina kombinationer, och t.o.m. några långa backhandspassningar - snyggt!

Vi kommer att fortsätta fokusera på passningar, men även träna på att våga gå in i närkamper och taktiskt nöta in att vara noga med att inte transportera in bollen i vår A-zon (framför eget mål). Många av målen som laget fick emot sig idag var nämligen som fint inslagna presenter från våra egna klubbor. 

Målmässigt blev såväl matchen mot Häljarp som den mot Kävlinge jämna tillställningar. 
Men det viktigaste var glädjen och sammanhållningen både på plan och i omklädningsrummet. Det stojas och skojas friskt och alla var på ett härligt humör. Och det hejades friskt och positivt ifrån läktaren - det kändes ibland som det var 500 i hallen! 

Summerat en lyckad och rolig premiär och alla ser fram emot nästa sammandrag.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 20/03 16:16 
Bjärreds Innebandyklubb, 20/03 16:13 
Bjärreds Innebandyklubb, 31/01 17:58 
Bjärreds Innebandyklubb, 30/12 13:13 
Bjärreds Innebandyklubb, 15/12 15:51 
Bjärreds Innebandyklubb, 10/12 16:32