SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen att komma och prova på innebandy i vårt lag för flickor födda 2011 och 2012. Alla är varmt välkomna och det kostar ingenting att prova på.

 

Innebandy är Sveriges näst största sport sett till utövare och det är den för att det är roligt, snabbt, billigt och för alla. 

I Bjärreds IBK har vi en härlig gemenskap och det är lätt att börja, gympakläder, klubba och glasögon är allt som behövs. Behöver ni låna klubba de första gångerna går det bra.

 

Laget tränar i Rutsborgshallen i Bjärred, söndagar 10.30-12.00.


Matcher spelar vi på helgerna, både i Bjärred och på andra ställen, det är matcher ca 1 gång i månaden, under säsongen Oktober-Mars.

 

Kom direkt till träningen, eller anmäl er med ett mail till kansli.bibk@gmail.com så vet vi att ni kommer. 

 

Välkomna till Bjärreds Innebandyklubb!

 

Har ni frågor om flicklaget är ni välkomna att ringa tränare Eddie på 0708-749902.


Härlig premiär i Höganäs!
2020-10-10 16:11
Idag, den 10 oktober 2020 åkte vår nybildade F 11/12 trupp till Höganäs för säsongens första sammandrag i Knatteligan. Det var nio taggade och förväntansfulla tjejer, för dagen anförda av kapten Tove, som först ställdes mot Häljarp. Våra tjejer hade koll på att de var bortalag så de ställde taktiskt en rightare mot Häljarps leftare vid tekningen - inget vi direkt lärt ut, utan något tjejerna kommit på själva!

Fokus innan match var på att vara passningsbara och att slå långa passningar. Detta gick ganska bra i båda matcherna, och våra tjejer försöker spela bollen oftare än vad våra motståndare gör. Vi fick se några riktigt fina kombinationer, och t.o.m. några långa backhandspassningar - snyggt!

Vi kommer att fortsätta fokusera på passningar, men även träna på att våga gå in i närkamper och taktiskt nöta in att vara noga med att inte transportera in bollen i vår A-zon (framför eget mål). Många av målen som laget fick emot sig idag var nämligen som fint inslagna presenter från våra egna klubbor. 

Målmässigt blev såväl matchen mot Häljarp som den mot Kävlinge jämna tillställningar. 
Men det viktigaste var glädjen och sammanhållningen både på plan och i omklädningsrummet. Det stojas och skojas friskt och alla var på ett härligt humör. Och det hejades friskt och positivt ifrån läktaren - det kändes ibland som det var 500 i hallen! 

Summerat en lyckad och rolig premiär och alla ser fram emot nästa sammandrag.
Kommande matcher
Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 14/05 18:05 
Bjärreds Innebandyklubb, 21/04 21:15 
Bjärreds Innebandyklubb, 29/03 15:12 
Bjärreds Innebandyklubb, 26/03 16:20 
Bjärreds Innebandyklubb, 23/03 15:28