SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
P07/08

BIBK P07/08: bronsmedaljörer i serien 2019/2020
 
Välkommen till vår laghemsida för Bjärreds IBK P07/08. Här hittar du information om vårt lag inkl. lagets träningar, matcher och andra aktiviteter.
 
VIKTIGT: all information kring klubbens direktiv om hantering av Covid-19 finns att hitta på klubbens startsida: http://www.bibk.se/start/?ID=95936. Vi i P07/08 följer självklart direktiven från styrelsen fullt ut.

 

OBS: nolltolerans gäller mot att träna om man har Covid-symptom, då stannar man hemma! 

 

Följande träningstider gäller: 

 

1. Måndagar 19:10-20:20 i Bjärehovhallen

2. Lördagar 16:10-17:30 i Bjärehovhallen

 

All organiserad/frekvent träning utomhus är pausad. Även den digitala Tabatan är pausad.

 

Börja spela?

 

Om det finns fler killar födda 2007 (som bor eller går i skolan i Bjärred) som är sugna på att börja spela innebandy i vårt gäng så anmäl er här på hemsidan under ”Medlem”. Alternativt hör ni av er till någon av tränarna (telefonnummer/mail finns under "Kontakt" ovan) så löser vi det den vägen.

 

Välkomna!

Träningar framöver (inkl. återstart)
2021-05-13 10:22

Hej,

 

Idag har det gått 7 dagar sedan vi sågs senast (efter vårt anmälda Coronafall i truppen). Ingen annan har anmält insjuknande varpå vi räknar med att kunna köra igång igen med träning nu på lördag 15 maj. Samma regler kring Covid som tidigare gäller naturligtvis. Kallelse skickas som vanligt.

 

Observera igen att kvällens träning fortfarande är inställd (torsdag 13/5).

 

Vidare blir vi tyvärr av med vår halltid på torsdagarna framöver varpå vi nu återgår till två träningar per vecka igen. Alternativen att välja mellan var därmed måndag+fredag eller måndag+lördag. Vi tränare tycker lördagseftermiddagar är att föredra framför fredagskvällar varpå vi kommer köra på detta spår.

 

Hälsar

Tränarna BIBK P07/08

Planering av träningar den kommande veckan (#17)
2021-04-24 16:04

Hej,

 

Kommande vecka blir även den lite annorlunda. Dock inte pga pandemin denna gång, utan av andra orsaker. Utövare som går på Bjärehovskolan kan/tillåts träna som vanligt igen.

 

Så här kör vi:

 

Måndag

 

Träning som vanligt i Bjärehovhallen fast med mellanväggen nedfälld hela träningen. Alla Bjärehovare på en sida, och alla från övriga skolor på andra sidan. Vanliga tiden gäller (samling 19:10).

 

Torsdag

 

Bjärehovhallen är bokad till andra aktiviteter varpå vi kör fys utomhus i Bjärehovparken istället. Samling vid parkour-banan kl 18:00 (färdiga ca. 19:00).

 

Lördag

 

Träningen inställd helt (flyttad till söndag).

 

Söndag

 

SM-finalen mellan Falun och Storvreta går av stapeln. Vi tittar på matchen live tillsammans (storbild) och härmar proffsen i hallen i periodpauserna. Exakta tider återkommer vi till (är någon gång mellan 15-18). 

 

Kallelser skickas som vanligt ut till alla samlingar. Kalendern är uppdaterad i appen.

 

Välkomna till en rolig vecka!

 

//Tränarna

 

Vårserien - blev konstig timing...
2021-04-23 11:01

Hej,

 

Ibland blir det konstig timing i beslutfattande...

 

Som alla sett i nyhetsutskicket tidigare i veckan valde vi tränare att dra oss ur vårserien i förtid. Dagen efter vi kommunicerade detta "internt" till vårt lag gick Regeringen ut med att Covid-restriktionerna förlängs till minst mitten av maj. Skånes innebandyförbund agerade då direkt och ställer nu därför in vårserien helt. I praktiken drog vi oss därför ur "i onödan", serien blir nu ändå inte av alls.

 

Sorry för onödig dubbel information med andra ord!

 

//Tränarna

Beslut om vårserien (lokalt i BIBK P07/08)
2021-04-21 19:41

Hej,

 

Idag har vi tränare tagit det väldigt tunga beslutet att i förtid dra oss ur den ev. vårserien (förbundet är informerat om vårt beslut tidigare idag). Detta oavsett om det blir av eller inte i slutändan (förbundet har inte bestämt något slutligt än).

 

Förmodligen blir det ju inte av överhuvudtaget (de första 3 matcherna av 12 är ju dessutom redan inställda), men vi tog beslutet redan nu eftersom vi inte tycker det är passande att spela innebandymatcher mot flertalet väldigt långväga motståndare inomhus så tidigt som under maj.

 

Otroligt tråkigt så klart, det tycker vi tränare också. Att spela matcher är det bästa många av killarna vet (och vi tränare älskar att coacha).

 

Om situationen kring Covid-19 förbättras avsevärt och att vi tillåts spela matcher innan sommaruppehållet så hoppas vi kunna bjuda in till några träningsmatcher i juni (mot geografiskt närliggande lag). Känns dock avlägset just nu, vi får återkomma till detta ämne senare (om det går).

 

Vi hoppas alla har förståelse för vårt beslut!

 

//Tränarna

 

  

Konstiga tider kräver konstiga lösningar...
2021-04-21 18:48

Hej,

 

De senaste dagarna har det konstaterats flertalet fall av Covid-19 på Bjärehovskolan i Bjärred. Smitta är upptäckt i hälften av alla årskurser. Klubbstyrelsen har därför beslutat att alla aktiva (och tränare) som går på Bjärehovskolan (oavsett ålder) vilar från träningar t o m söndag 25 april (minst, ny uppdaterad information kommer nu på måndag).

 

Vi tränare anser att styrelsebeslutet är väldigt vettigt, även om det självklart får konsekvenser även för BIBK P07/08.

 

Målsättningen med vår verksamhet är att hålla så många killar som möjligt i fortsatt rörelse varpå vi imorgon torsdag 22 april föreslår ett upplägg där alla som inte går i skolan på Bjärehov är välkomna på träning som vanligt i Bjärehovhallen (dock på ändrad tid, nämligen 19:00-20:00), och övriga (dvs. alla killar som går i skolan på Bjärehov) istället erbjuds digital tabata (start kl. 19:00, mail går ut till aktuella killarna som svarat ja på tidigare kallelsen).  

 

På lördag kör vi ett liknande upplägg. De killar som inte går på skolan på Bjärehov tränar som vanligt i Bjärehovhallen kl. 16:00-17:30. Parallellt vill vi att de killar som går på Bjärehovskolan löptränar individuellt (springer man minst 6 km och skickar en svettig selfie i Snap-gruppen när man gjort det så får man registrerad närvaro på lördag, annars inte).

  

Notera: ingen i vårt lag har bekräftats smittad av Covid-19 (i alla fall har ingen rapporterat det till oss tränare). Ovan är därför en klubbövergripande försiktighetsåtgärd som vi i BIBK P07/08 självklart följer.

 

Tidigare skickade kallelser gäller fortfarande för imorgon och på lördag (även om innehållet/upplägget/tiden justerats lite).

 

Vi hoppas på allas förståelse till ovan åtgärder och approach!

 

//Tränarna

 

PS.

 

Så här är truppen uppdelad sett per skola

 

Bjärehov: 11

Rutan: 6

Montessori: 3

Lödde: 2

Lund: 1

Lomma: 3 (nya, kommer ej denna veckan)

 

DS. 

Spelade matcher
Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 14/05 18:05 
Bjärreds Innebandyklubb, 21/04 21:15 
Bjärreds Innebandyklubb, 29/03 15:12 
Bjärreds Innebandyklubb, 26/03 16:20 
Bjärreds Innebandyklubb, 23/03 15:28