SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
Herr A

Bjärreds IBK A
11 - 10
Höllvikens IBF B
Bjärreds IBK A11 - 10Höllvikens IBF B

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 14 november, 17:00
Plats:Bjärehovhallen
Serie:Herrar Div 2 Skåne   Tabell >>
Samling:16:00
Mycket mål, åt alla håll
2021-11-19 11:45

Fler bilder (+38) >>

Bjärred mot Höllviken bjöd i år på lite speciella omständigheter. Filip Lindqvist har under våren varit nere i Höllviken och vänt men är tillbaka i Bjärred, medan Adam Wenhov som gjort sex säsonger i Bjärred nu plötsligt är kapten i Höllviken. 

 

Även matchen  blev lite annorlunda, matchen började spelas med de nya gula SSL bollarna men byttes ganska snabbt tillbaka till klassiska vita. Bjärred började lite försiktigt och Höllviken gick till 2-0 på kontring och efter svag checking i egen zon innan Tim bågar in och drar in ett skott i nättaket och Olle drar ett skott från sin kant som trillar in. Två två och nästan slut när Höllviken lyfter upp en boll från backarna till en av sina stora forwards. Han springer ner både Axel och Kevin och kan peta in bollen över två liggande spelare i Bjärreds bur, ett av de konstigaste målen vi sett i år i Bjärred.  3-4 efter en period.

 

I början av andra sätter Emil både fyran och femman, bla sin specialare,  där han går själv från mitten och drar in bollen i bortre. Sen får vi se någrot väldigt ovanligt, Henke driver upp bollen, väggspelar med Emil och sätter den själv. Under tiden har Höllviken kontrat bra och gör flera mål, varav Adam Wenhov är så "otrevlig" och gör flera av dem mot sin gamla klubb. Innan perioden är slut får Höllvikens målvakt en assist när de gör mål direkt på utkast, 5-9 efter två perioder.

 

I siosta perioden har Höllviken tr4öttnat och drar på sig några utvisningar och Bjärred gör 4 raka och går till ledning med 10-9 med bla ytterligare mål av Olle, Emil och Henke! Adam för sitt fjärde mål för att förstöra för Bjärred men Bjärred vill mest och William Fogwall slår in 11-10 som blir slutresultatet. I sista minuten får Bjärred både en straff och en utvisning men inget av det resulterar i mål så matchen slutar 11-10.

 

Mycket mål åt båda håll fick säkert tränarna att bli upprörda men för publiken var det en rolig match att titta på. Nästa match för Bjärred är redan nästa söndag, då mot Skurup.

 

<< Tillbaka