SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Poolspel Flickor B
vs
Bjärreds Innebandyklubb
Poolspel Flickor BvsBjärreds Innebandyklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 01 december, 12:30
Plats:Vipeholmshallen, Lund
Samling:12:10, Parkeringen vid Netto, Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Ny poolspelsomgång. Denna gång i Vipeholmshallen i Lund.

Samling kl 12:10 på parkeringen vid Netto i Bjärred.

Våra matcher:
- 13:10 Häljarps SK
- 14:40 Emmaljunga GoIF
- 16:10 IBK Lund F08/09-1

Vi är färdigspelade ca 16:40, så tjejerna är hemma strax efter kl 17.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt något bra mellanmål att fylla på energidepåerna med under eftermiddagen (dvs ej godis och läsk).

Vi försöker samåka till Lund. Skriv i kommentar om ni tänkt köra och hur många spelare ni tar inkl eget barn, så att vi ser att vi får ihop bilar.
Adventpoolspel i Lund
2019-12-01 21:41
En solig första advent där vi offrade några soltimmar och spelade tre bra matcher där Matilda fick göra sitt första mål.
Poolspelet idag inleddes med matcher mot Häljarp och Emmaljunga. Tjejerna spelare riktigt fint. Stabilt försvar och fint passningsspel gav två segrar med tennissiffrorna 6-0. Det fina spelet imponerade på Lunds tränare som kom fram och sa att vi verkligen spelar fint. Kul med positiv feedback från utomstående! Tredje matchen mot Lund blev en lite tuffare tillställning. Ettriga, envisa motståndare samtidigt som det kändes som vi var lite tröttare i kropp och knopp gjorde att det blev en jämn och spännande match. Efter att vi producerat flera bra chanser fick vi äntligen in ett mål när Matilda stänkte in sitt första mål för laget till ledning 1-0. Grattis Matilda! Det såg ut att räcka men mot slutet av andra perioden fick Lund på ett otagbart kanonskott och kvitterade till 1-1, som också blev slutresultatet. Bra kämpat och fint spel som vanligt av alla!

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner