Samling:09:15, Parkeringen utanför Netto, Bjärred
Aktivitetsinfo: Sjätte omgången i seriespelet är en bortamatch mot Bjuv.

Spelplats: Brogårdaskolan, Tibbarpsgatan 47, Bjuv. Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 11 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred ca kl 14..

Vi försöker samåka - bra för miljön och trevligast för alla. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Bortamatch mot Bjuv
2019-12-08 14:34
Denna den 2:a advent spelade vi mot Bjuv och fick med oss en klar seger med 5-1 även om spelet var betydligt jämnare än resultatet.
Näst sista omgången i seriespelet innan juluppehållet och vi mötte Bjuv på bortaplan. Det började jämt och bägge lagen hade målchanser, men det var vi som lyckades sätta ett par av våra. I andra halvlek reducerade Bjuv och det blev lite skakigt ett tag. Som tur är har vi Anna i mål som är en trygghet och håller tätt när skotten viner. Efter en lite svacka fick vi in ett mål på fint spel och kunde då slappna av och samla ihop oss. 3:e perioden blev relativt stabil och vi satte ett par mål till, men ett eller två mål till Bjuv hade inte varit orättvist. Bra spel som vanligt av tjejerna även om vi inte hade så stort övertag som resultatet ger sken av. Extra kul att se att tjejerna utvecklat sitt spel ytterligare och vi idag fick med backarna i anfallen vid flera tillfällen. Det tar vi med oss framåt! Nu ligger vi tvåa i tabellen på samma poäng men med lite sämre målskillnad än ettan Malmö. Vi laddar batterierna inför nästa helg då det blir en intensiv innebandyhelg med viktig Mamma-match, poolspel i Lomma och seriespel hemma mot Munka-Ljungby.