SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Poolspel Flickor B
vs
Bjärreds Innebandyklubb
Poolspel Flickor BvsBjärreds Innebandyklubb

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 14 december, 09:00
Plats:Slättängshallen, Lomma
Samling:08:20, Slättängshallen, Lomma
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Sista poolspelsomgången innan jul är i Slättängshallen i Lomma.

Våra matcher:
09:00 Lomma FBC F08-10
11:15 Häljarps SK
12:00 IBK Lund F08/09-2

Eftersom det är nära samlas vi direkt i hallen. Samåk gärna. Behöver någon skjuts så hör av er till Johan eller Per så kan vi säker hjälpa till med det.

Samling kl 8:20 i Slättängshallen.

Vi är färdigspelade ca 12:30.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt något bra mellanmål att fylla på energidepåerna med under förmiddagen (dvs ej godis och läsk).
Årets sista poolspel avklarat
2019-12-14 15:35
Sista poolspelet för höstterminen spelade vi i Lomma. Det blev två segrar och en oavgjord efter tre spännande matcher med fint spel.
Sista poolspelsomgången spelade vi i Slättängshallen i Lomma. Vi mötte Lomma, Häljarp och Lund. I poolspelet är det liten plan, så det är tajt och man får inte så mycket tid på sig med boll vilket ger bra träning på att behandla boll och passa snabbt samt kräver att spelarna rör på sig och gör sig passningsbara. Vi pratade om det innan start och tjejerna levererade några riktiga mönsteranfall. Det märks även att skotträningen gett resultat. Ett par riktiga "stänkare" levererades av bla Ellen L och Amanda, den sistnämnda precis i slutsekunden mot Lund. Trots bra skytte är det svårt att näta när målet är så litet som det är i poolspelet. Då är det viktigt att man är framme och kan ta returer, vilket vi också utnyttjade vid ett par tillfällen. I mål hade vi tre olika målvakter i Anna, Olivia och Elsa som alla gjorde stabila insatser; gott att se att vi har alternativ till våra mer ordinarie målisar. Nu är det juluppehåll i poolspelet. Nästa omgång är söndag den 19/1 hemma i "Hovet".

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner