SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

FC Helsingborg F07
4 - 3
Bjärreds IBK F06/08-1
FC Helsingborg F074 - 3Bjärreds IBK F06/08-1

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 oktober, 12:30
Plats:Helsingborg Arena B
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:10:50, Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor C-serien mot Helsingborg.

Spelplats: Helsingborg Arena
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska. Pga av Corona byter vi om och duschar hemma.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 12:30 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred strax innan 14:30.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Lördagsspänning i Helsingborg
2020-10-17 15:36
En solig, krispig höstdag i oktober spelade vi andra omgången i Flickor C mot Helsingborg. Det blev en riktig nagelbitare som tyvärr slutade med ytterligare en 3-4 förlust efter mycket bra spel.
Helsingborg mötte vi förra året i Flickor E. Då vann vi hemma och förlorade borta. De har ju en spelare, 33 Emma Modig som är väldigt duktig på att göra mål. Dock var de sjukdomsdrabbade och kom med bara 9 spelare. Vi bestämde oss därför för att försöka spela intensivt med högt tempo och markera bort 33:an. Tyvärr fick hon inleda med ett mål redan i första minuten. En lite tilltrasslad situation bakom mål, bollen rann fram rakt i gapet på henne och det gick inte att missa. 1-0 på lite av ett slumpmål. Vi kämpade dock vidare och spelade bra. Då kom nästa kalldusch i form av en straff efter att vi råkat haft en fot inne i målgården. Nr 33 ställde upp och började straffen. Men, vi har en suverän målis i Anna som räddade straffen med en snygg benparad. Vi hade det mesta av spelet och en del avslut men skapade inget riktigt de vassaste lägena. Mot slutet av första kom Helsingborg upp i en kontring och fick in ytterligare ett mål till 2-0. 
I andra försöket vi öka tempot men vi hade förtvivlat svårt att få in bollen. Istället var det Helsingborg som kunde utöka till 3-0. Vi tog en timeout och justerade spelet så att vi blev lite offensivare. Spelet blev undan för undan bättre och skapade fler chanser. Till slut kunde Alice äntligen göra mål, precis på slutsignalen av andra perioden, och vi hade reducerat till 3-1.
I början av tredje fortsatte vi pressa men tyvärr snodde 33:an bollen, fick ett läge och kunde utöka till 4-1. Tjejerna hängde inte med huvudet för det utan fortsatte ösa på och nu skapade vi många bra chanser. Till slut gav det utdelning då Josefin fångade upp en boll mitt i slottet och lyckades sätta bollen i mål till 4-2 på ett snyggt dragskott. Forceringen fortsatte och Helsingborg fick bara några enstaka tillfällen att komma upp på vår planhalva. Ellen vP gjorde en snygg inbrytning från högerkanten och spelade fram till Lisen som kunde reducera 4-3. Trots hårt tryck lyckades vi inte kvittera utan det blev ytterligare en match med förlust 4-3. Lite surt men samtidigt ska vi vara mycket nöjda ändå. Vi presterade riktigt bra innebandy och hade det mesta av spelet. Vi tränare tycker nog att det är en av de bästa matcher vi presterat i laget. Vi får fila på det sista i anfallen så att vi får lite bättre utdelning på de chanser vi skapar. Nu är det ett litet uppehåll i serien till den 8 november då vi ska möta Palmstaden borta.

<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner