SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Bjärreds IBK F06/08-2
2 - 0
Båstads GIF F07/09
Bjärreds IBK F06/08-22 - 0Båstads GIF F07/09

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 24 oktober, 12:00
Plats:Bjärehovhallen
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:11:00, Bjärehovshallen
Aktivitetsinfo: Hemmamatch i Flickor C-serien mot Båstad.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Samling: Bjärehovshallen kl 11:00.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska.
Om man vill går det bra att duscha och byta om på plats efter matchen.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 12:00 och tar ca en timme.

Vi behöver 3-4 matchfunktionärer för att kunna genomföra matchen:
- Vi behöver minst två personer till sekretariatet. En som sköter matchklocka, en som för protokoll samt gärna ytterligare en som sköter musiken (och kanske t.o.m. agerar speaker)
- Vi behöver en som filmar och sänder matchen via innebandyappen.

Skriv en kommentar när du svarar på kallelsen vad du kan hjälpa till.
Hemmaseger mot Båstad
2021-10-24 22:03

Första hemmamatchen i Flickor C gav helgens andra seger till laget efter en jämn och målsnål match där Lisen höll nollan i sin första tävlingsmatch som målvakt.

Helgens andra match och andra matchen i flickor C serien för oss. Idag hade vi en stor trupp med hela 17 spelare i truppen, så det var fullt ös som gällde från start. Vi inledde matchen riktigt bra och hade fint spel. I slutet av perioden snodde Matilda bollen i vänstra hörnet och spelade fram Ellen vP som stod fri i slottet. Ellen klämde i ett hårt direktskott rätt upp i bortre krysset och vi hade 1-0 i första periodpausen. Andra perioden blev mållös. I början av tredje var det dax för firma Matilda-Ellen vP igen. Denna gång en pass bakom mål till Ellen som fräckt bröt in framför mål och slog in bollen till 2-0 ledning. Den ledningen kunde vi sedan hålla perioden ut. 

 

Matchbilden var ganska lik matchen igenom. Vi valde att spela med ganska lågt försvar och kunde oftast fånga upp deras uppspel vilket gav oss rätt bra kontroll. De flesta skotten kom utifrån och de plockade Lisen enkelt. De gånger det blev riktigt farligt berodde det mest på egna misstag. Tur vi hade Lisen i mål som "spikade igen". Vi får jobba på att inte slarva med bollen framför eget mål. 

 

Offensivt hade vi bra spel med mycket bättre rörelse än senast, men vi har en tendens att "fastna" en bit in på offfensiv planhalva. I framtiden vill vi komma mer i djupet och få till mer etblerat spel längre ner på motståndarnas planhalva.

 

Sammanfattningsvis en bra match och ett fall framåt spelmässigt, men som alltid finns det en del detaljer att jobba på. Och såklart, återigen, fantastiskt kul att Lisen kunde hålla nollan i sin första match som målvakt!


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner