Aktivitetsinfo: Hemmamatch i Flickor B-serien mot Palmstaden.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Om man vill går det bra att duscha och byta om efter matchen.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 15:00 och tar ca en timme.
Hemmaseger mot Palmstaden
2021-11-14 23:20

Helgens andra match spelade vi hemma mot Palmstaden i Flickor-B. Det blev en riktigt kul match för oss där vi för en gångs skull fick göra många mål och lyckades vinna med 9-3.

Bilder hittar Ni under bildgalleriet.

Palmstaden spelade vi mot även i Flickor E för ett par år sedan. Då vann vi, även om det var spelmässigt jämna matcher. Av någon anledning var vi inte riktigt vakna idag när matchen började och Palmstaden petade in ett mål redan i den första minuten. Vi vaknade till och successivt tog vi tag i spelet mer och mer. Vi skapade flera bra chanser, men lyckades inte få in bollen. I mitten av perioden fick Palmstaden en utvisning som vi inte kunde utnyttja. Mot slutet av perioden kunde vi till slut spräcka nollan genom Linn. På den efterföljande tekningen snodde Amanda bollen fräckt, sprang igenom Palmstaden och fri med målvakten satte hon ledningsmålet till 2-1.

Andra perioden dominerade vi helt. Palmstaden backade hem och var ganska passiva i sitt försvar vilket gjorde att vi hade rätt gott om tid med bollen och kunde föra spelet. Palmstaden hade knappt något skott på mål och det som skapades kunde Lisen enkelt hantera.  Vi lyckades desto bättre och gjorde ytterligare två genom Linn och Ellen vP och nu ledde vi med 4-1.

I tredje fortsatte vi köra på och när drygt halva perioden gått gjorde vi ytterligare tre mål; två av Linnea och ett av Ellen vP. 7-1 ledning och det började kännas ganska säkert. Då reducerade Palmstaden med ett fint skott. Vi tappade lite av kontrollen i matchen, kanske blev vi lite för försiktiga och började tänka för mycket samtidigt som Palmstaden ryckte upp sig lite. Tur vi hade Lisen i mål som gjorde några riktigt viktiga räddningar. Vi åker i på en utvising pga för många spelare på planen. Palmstaden nyttjade det och reducerade ytterligare till 7-3 med dryga 3 minuter kvar av matchen. Det började kännas lite som att om Palmstaden gör ytterligare ett mål nu så kan det bli nervöst på slutet. Lyckligtvis var det vi som gjorde mål iställer genom Linnea och sedan avslutade Linn med ett mål i slutsekunderna och vi vann med 9-3.

En riktigt härlig match där vi fick öva på att föra spelet och hålla i bollen. Vi lyckade komma ner mer i djupet och inte slå så många chansbollar in i mitten. Ett par av målen var riktiga mönsteranfall och ovanpå det några riktigt fina skott i krysset. Vi får suga på helgens segerkarameller ett par dagar och så är det nya tag nästa helg igen.