Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor C-serien mot Landskrona.

Svara på kallelsen snarast så att vi kan kalla in fler spelsugna om någon inte kan.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 14:00

Spelplats: Landskrona Idrottshall

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 15:30  och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred innan kl 17:30.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Landskrona borta
2021-12-18 22:49

Sista matchen för 2021 i Flickor C spelade vi mot Landskrona Flacons bort. Efter två perioder där vi inte riktigt fick vårt spel att fungera blev det "islossning" och vi tog till slut en säker seger med 6-1.

Landskrona hade drabbats hårt av sjukdom och kom med bara 9 utespelare. Det märkets inte på planen dock, utan de kämpade på bra från början till slut. Kanske pga att de var så få så backade de hem och satsade på kontringar. Vi hade det mesta spelet och Landskrona kom mest på spelvändingar då de lyckades bryta våra passningar eller slog långbollar i mitten som vi oftast kunde hantera. Några giftiga lägen fick de, men Lisen gjorde en grym match i mål och räddade ett par frilägen och motade nästan alla skott.

De två första perioderna hade vi svårt att komma igång med vårt spel. Det blev lite passivt och när vi kom fram ville avsluten inte sitta på mål, så då låste det sig lite och blev lite "krampagtigt" emellanåt. Efter första var det 0-0 och efter andra 1-1 trots att vi haft det mesta av bollinnehavet och fört spelet. När tredje perioden började lossnade det rejält och vi gjorde 4 mål på lite drygt 5 minuter. Tjejerna kunde slappna av och spela ut och fortsatte skapa en massa bra lägen. Starkt att jobba sig in i matchen och mycket bra att kunna hålla i spelet och inte släppa in motståndarna i matchen trots klar ledning.

Vi tackar för en tidig julklapp och går på julledighet till mitten av januari när serien återupptas.