SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Bjärreds IBK F06/08-2
4 - 1
Häljarps SK F08
Bjärreds IBK F06/08-24 - 1Häljarps SK F08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:sön 13 februari, 16:00
Plats:Bjärehovhallen
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:15:00, Bjärehovshallen
Aktivitetsinfo: Hemmamatch i Flickor C-serien mot Häljarp F08.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Bjärehovshallen kl 15:00.
Sekretariat enligt schemat: Linn + Linnea

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 16:00 och tar ca en timme.
Häljarp F08 hemma
2022-02-14 00:10

Efter två grymt bra matcher, mot Munka förra helgen och urladdningen mot Åstorp i fredags, var det dax att ta emot Häljarps 08-lag. Trots problem med ”tändningen” blev det resultatmässigt en repris på första mötet i höstas och seger med 4-1.

Vid samlingen var det lite avslaget idag. Söndag eftermiddag och lite trötta huvuden efter matchen i fredags och diverse domaruppdrag under dagen kanske bidrog till det? Det gick liksom inte att få upp energin. Det är sånt som händer. Ibland har man dagar när allt inte är på topp helt enkelt och såna måste man lära sig hantera också. Vi kämpade på ändå och fick upp energin vartefter. Spelmässigt fungerade det ändå hyfsat. Framför allt spelade vi stabilt bakåt och gav inte bort många klara lägen utan det blev mest distansskott som Lisen i målet kunde hålla koll på. Framåt gick det faktiskt skapligt med 4 gjorda mål, men vi hade lite svårt emellanåt att undvika att ”gröta till det” i mitten i. 

 

Innan matchen pratade vi lite om frislagen; att inte komma för nära varandra utan hålla det enkelt och det gjorde vi verkligen bra idag. Inga ”onödiga”petningar utan vi spelade rejält och som pricken över i:et gjorde vi dessutom mål genom en enkel passning och direktskott på ett frislag. En annan kul sak att notera var också att vi fick ett målvaktsassist när Lisen kastade ut så vi fick en kontring som resulterade i mål! Inte ofta det händer att målvakten får poäng i matcherna. 

 

Sammanfattningsvis får vi väl säga att det var en stabil insats och starkt ändå av laget att kunna vinna trots att energin inte var riktigt på topp.

 

Foton från matchen hittar Ni under Bildgalleriet.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner