SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Bjärreds IBK F06/08-2
2 - 2
VV-84 SK Bjuv 06-08
Bjärreds IBK F06/08-22 - 2VV-84 SK Bjuv 06-08

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:fre 25 mars, 19:40
Plats:Rutsborgsskolans Sporthall
Serie:Pantamera Flickor C   Tabell >>
Samling:18:40, Rutsborgshallen
Aktivitetsinfo: Sista matchen i Flickor C-serien mot Bjuv 06-08..

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Rutsborg senast kl 18:40.
Sekretariat enligt schemat: Elin H + Lisen

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 19:40 och tar ca en timme.
Bjuv hemma och serietvåa
2022-03-27 22:07

Sista seriematchen i Flickor C hemma mot Bjuv. Pga matchflytt och upptagen Bjärhovshall fick matchen avgöras i vår träningshall, Rutbsborg. Det blev en tät, tuff match där vi genom ett oavgjort resultat ändå vann andraplatsen i serien och fick fira i silverhattar.

Bjuv har vi alltid haft svårt mot. De har en mycket duktig målvakt och spelar fysiskt vilket skapade problem för oss. Vi fick inte riktigt till passningsspelet och det blev ganska grötigt och stökigt emellanåt. Vi hade det mesta bollinnehavet och skapade många chanser men tyvärr är vi inte tillräckligt vassa i avsluten för att kunna näta. Bjuv får en handfull lägen och gör två mål på de få chanser de skapar. Vi har 3-4 gånger så många chanser, men lyckas inte få in bollen. Istället får vi hämta upp både 0-1 och 1-2 underläge, men på bänken är det hela tiden postivt, peppande snack och alla kämpar järnet hela vägen till slutsignalen. Riktigt kul att se och höra. På slutet tar Bjuv time-out. De väljer att toppa laget och går ner på deras bästa spelare sista minuterna. Toppning ägnar vi oss inte åt i vårt lag. Vi låter alla spela och snackar istället om fokus, noggrannhet och att kämpa hela vägen till slutsignalen. Vi har fortsatt det mesta av bollinnehavet på slutet, men får inte till nån riktig målchans. Matchen slutar 2-2 och det är riktigt go stämning i hallen i bägge lagen efteråt. Kul också att många kompisar och föräldrar letade sig ut till Rutsborg för att stötta. I och med det oavgjorda resultatet slutar vi 2:a i serien och vi fick fira i silverhattar.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner