SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
F06/08

Häljarps SK F07/08
2 - 3
Bjärreds IBK F06/08-2
Häljarps SK F07/082 - 3Bjärreds IBK F06/08-2

  INFORMATION
  REFERAT

Matchstart:lör 17 december, 16:00
Plats:Häljarps Idrottshall
Serie:Pantamera Flickor B   Tabell >>
Samling:14:30, Parkeringen, Coop Bjärred
Karta:Klicka här >>
Aktivitetsinfo: Bortamatch i Flickor B-serien mot Häljarp F07/08.

Svara på kallelsen snarast.
Inget svar vid deadline = Kommer ej.

Samling: Parkeringen vid Coop Bjärred kl 14:30.

Spelplats: Häljarps Idrottshall, Sandvägen 15, Häljarp.
Vägbeskrivning är  länkad.

Ta med matchkläder, skor, klubba, glasögon och vattenflaska samt ombyteskläder så att du kan duscha och byta om innan hemfärd.

Ta ut örhängen och sätt upp långt hår.

Matchen startar kl 16:00 och tar ca en timme. Vi är tillbaka i Bjärred ca 18.

Vi försöker samåka. Skriv i kommentar om ni kan köra och hur många spelare som får plats (inkl eget barn), så att vi ser att vi får ihop bilar.
Häljarp F08 borta
2022-12-17 23:01

Helgens första match i Häljarp och den sista för terminen i Flickor B. Efter ett rejält manfall pga frånvaro och sjukdomar ställde vi upp med 9 starka tjejer som gjorde en stabil insats och kammade hem tre poäng med en uddamålsseger efter 2-3 på tavlan vid full tid.

En kall och klar lördageftermiddag när isen lagt sig invid stranden i Lommabukten samtidigt som covid, influensa och förkylning härjar och några i laget är ute på äventyr skulle vi möta Häljarps 07/08-lag. På morgonen trodde vi att vi skulle kunna ställa upp med två femmor, men ytterligare frånfällen pga sjukdomar gjorde att vi till slut bara hade 9 spelare i truppen. Nåväl, det har ju gått bra förut och även idag skulle det räcka till. Vi inledde riktigt bra och skapade direkt några farligheter de första minuterna. Eter hand jämnade spelet ut sig men vi hade skaplig koll. De enda gångerna vi fick problem var i egen försvarszon ibland. 0-0 efter första och i pausen pratade vi om att öka passningstempo och rörelse. Häljarps plan är liten och har man för lågt passningstempo hamnar man snabbt i trängda situationer. 

 

Vi inledde andra precis som vi sagt och  kom till några snabba avslut. Nu hade vi riktigt bra spel och hade ganska bra kontroll på spelet. Försvaret var stabilt och vi kom upp på några bra anfall. I mitten av andra fick Linnea bollen på vänsterkanten, avancerade upp centralt i höga slottet och ge oss ledningen med ett välplacerat skott. Innan perioden var slut utökade vi ledningen när Linna drog in ett direktskott från fickan på vänsterkanten efter pass på frislag i hörnet från Linnea. En bit in i tredje fick vi spela PP efter att en Häljarpare råkat spela liggande. Vi spelade bättre än mot Malmö senast och hade några bra avslut. Mot slutet drog  Josse ett högt ”lobbskott” som letade sig in i krysset på målvaktens vänstra sida. Ingen stenhård kanon, men skjuter man på mål händer det bra saker och nu hade vi 0-3 på tavlan. Tyvärr reducerade Häljarp relativt omgående och det blev nerv i matchen. Med 4 minuter kvar reducerade de till 2-3 och det blev riktigt spännande. Häljarp plockade ut målvakten och spelade 6 vs 5. Det blev press och stress och vi gjorde en del slarvfel men lyckades ändå försvara oss hyfsat. I slutsekunden får en av deras inlånade 07:or ett gyllene läge mitt i höga slottet, men skottet går över och vi kan rida ut stormen.

 

En riktigt skön uddamålsseger och stark insats med tanke på att vi bara hade tre avbytare och motståndarna mer än 3 fulla femmor. En sån här vinst får man inte om inte alla presterar och har en bra dag. Elise i målet gör en grym insats och räddar ett friläge. Backar såväl som forwards tar ansvar både defensivt och offensivt och kämpar hårt för varandra. Utan den insatsen hade det mycket väl kunnat bli oavgjort eller förlust. Kort sagt en fin laginsats som betalar sig.


<< Tillbaka

 
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner