Samling:14:00
Palmstaden tröttnade och Bjärred sprang ifrån
2021-10-19 18:38

Fler bilder (+39) >>

Palmstaden kom till Bjärred obesegrade och med flera nya spelare så vi var beredda på en tuff fight. Palmstaden kom med tre hela kedjr och med mycket rutin och tyngd, som vanligt var Bjärred betydligt yngre än sina motståndare.

Palmstraden började i ett mycket högt tempo, något Bjärred kanske inte väntat sig och matchbilden var inte den förväntade där Bjärred fick försvara sig både mot kontringar ch ett upställt spel. Tidigt gör Palmstaden 1-0 på skott utifrån och även 2-0 på kontring efter ett dåligt uppspel. Starkt av Palmstaden att få in den med en Bjärredspelare som ryggsäck. Palmstaden gör även 3-0 innan Bjärred varknar genom två mycket snabba mål av Olle. 3-1och 3-2 kom inom 3o sekunder från att Palmstaden gjort sitt tredje mål och helt plötsligt var Palmstadens dominans bruten. I slutet av första perioden får William Fogwall inte en utan två utvisningar för slag, båda väldigt hårt dömda, men Bjärred försvarade sig tappert och perioden slutade 2-3

I början av andra fick William sin revansh när han slet sig loss på sin kant och gjorde 3-3. Palmstaden tog sen ledningen igen på skott utifrån. Emil kvitterade sen på en av sina patenterade långa sidledslöpningar och avslut högt i bortre innan mål nya målkung Olle gjorde sitt tredje och tog upp Bjärred i ledning för första gåmngen i matchen. Palmstaden gjorde ett mål i PP innan Emil såg till att Bjärred gick av planen i ledning 6-5. Nu kändes Plamstaden tunga och de brände en del chanser medan Bjärred visade på effektivitet och fart.

tredje perioden blev ensidig, Bjärred bortsatte att stressa Palmstaden från alla håll och Palmstaden började spela mer uppgivet. Bjärred gör tre raka mål innan Plamstaden får in ett och skapar lite spänning, Bjärred släpper dock inte på trycket utan fortsätter mata skott och anfall mot Plamstaden och siffrorna springer iväg när Bjärred gör ytterligare tre mål. &-1 i perioden och 12-6 totalt.

Nu har Bjärred mött 4 lag som alla är mer rutinerade och äldre och lyckats besegra tre av dessa. Nu följer först Röke sen kommer lag som spelar ett spel mer likt Bjärreds, det blir spännande att följa serien framöver. Greattis till Olle som efter omgång fyra toppar seriens poängliga, där även Emil, Niemi och Tim är top 10.