SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Bjärreds IBK startar nya knattelag.
2024-05-28 12:45

Till hösten, i samband med skolstart drar Bjärreds IBK gång nya knattelag. I samband med detta bjuder vi in alla barn i Bjärred i rätt ålder att börja spela innebandy med oss i Bjärreds IBK.

 

Pojkar P17 - för pojkar födda 2017.

 

Pojkar P18 - för pojkar födda 2018

 

Flickor 17/18 - för flickor födda 2017/2018

 

Alla kommer att bli inbjudna till prova på träningar, och sen drar vi igång med regelbundna träningar, en gång i veckan. Tider för träningar återkommer vi till. 

 

Vet ni redan nu att ni vill testa på, skicka ett mail vill vårt kansli.bibk@gmail.com

2024-05-21 10:32
Årsmöte i Bjärreds IBK 17 Juni
2024-05-07 18:04

Bjärreds IBK kallar medlemmar till årsmöte måndagen den 17 Juni, kl 19.00


Var: Bjärehovhallens cafe

 

Du hälsas välkommen till årsmöte i Bjärreds Innebandyklubb

Sedvanliga årsmötesförhandlingar.

Motioner till årsmötet skickas till kansliet senast en vecka innan årsmötet.


Varm välkomna hälsar styrelsen.

Bjärreds IBK blir digitala
2024-04-25 17:16

Precis som att alla andra branscher digitaliseras så tar vi också nästa steg. Kiosken är redan helt digital och snart sekreteriatet också, nu är det dags för kansliet.


Nu börjar vi använda den senaste versionen av SportAdmin – ett automatiserat och digitalt
föreningssystem för att skapa ännu bättre förutsättningar att utveckla vår verksamhet.
För dig som medlem innebär det att du kan betala med fyra nya digitala betalningsmetoder i samarbete med Qvickly, för att ge dig en bättre upplevelse och smidigare betalning. Dessutom innebär det en minskad manuell administration för oss som förening.


De betalningsmöjligheter vi erbjuder är:
• Kortbetalning
• Swish
• Fakturabetalning*
• Delbetalning*

Administrationsavgift
Med ett uppdaterat administrationssystem och via de nya digitala betalningsmetoder vi erbjuder, tillkommer en administrationsavgift mellan 9 - 59 kr – för att vi som förening ska kunna digitalisera och förenkla vår administration.


Vad innebär det för föreningen?
Processen blir mer eller mindre helt automatiserad, och vi kan erbjuda fler betalsätt än tidigare.
Vi frigör många timmar från våra kanslister/administratörer som tidigare gått åt att manuellt registrera och bocka av fakturor. Den delen sköts nu helt automatiskt i SportAdmin och tillsammans med vår betalpartner Qvickly. Det gör att vi istället kan lägga vår tid på det vi verkligen vill -att utveckla föreningen. Den administrativa avgiften ger oss helt enkelt mer tid.

 

Vad innebär det för mig som medlem?
För dig som medlem innebär det en smidigare upplevelse vid anmälan och betalning, och fler
betalningsmetoder. Du får tillgång till MedlemsAppen där du har ditt, eller ditt barns, lags aktiviteter, kalender, kallelser, utskick mm. Du kan anmäla om du behöver skjuts eller har plats i din bil genom funktionen Samåkning. Du kan i förväg meddela om du eller ditt barn är kommer på träningen genom funktionen Förhandsrapportera. Du får ditt medlemskort digitalt i appen och ser även dina betalningar, erbjudanden från föreningen, samt mycket, mycket mer.
Administrationsavgiften är det som gör ovanstående möjligt och pengarna går därmed indirekt tillbaka in i Bjärreds IBK och vår verksamhet.


Ladda ner ”SportAdmin MedlemsApp” från AppStore eller Google Play, om du inte redan gjort det!


PS. Fakturor4na för alla som anmält sig till sommarlägret kommer i det nya systemet, har ni inte anm,ält er så gör det asap här på hemsidan.


Har ni frågor når ni oss på kansli.bibk@gmail.com

 

Styrelsen för Bjärreds Innebandyklubb

Bjärreds damlag klara för division 2
2024-04-16 20:41

Bjärreds damlag gör en mycket bra säsong 2023/2024 som slutar med uppflyttning till division 2.

 

Bjärreds damlag är en hopslagning mellan Flickor 04/05 och Flickor 06/07 med några tjejer som spelat i andra lag. Laget startade i år i damserien som seniorer. Vårt lag var nog det yngsta och våra förväntningar var osäkra men tjejerna har verkligen överträffat allt, först blev de tvåa i serien, efter överlägsna vinnarna Bjuv. Andraplatsen gav möjlighet att kvala till division 2 och tog verkligen chansen. Först en förlust mot Lund, men sen vinst över både För4slöv och Bjuv, båda lag med rutinerade vuxna spelare, och plötsligt står Bjärreds damlag i Skånes högsta damserie nästa säsong.

 

Damserierna säsongen 2024/2025 kommer att ändras i Skåne. Från div 1 2023 flyttas 4 lag upp i en regional division 1 med Halland och Göteborg. Resterande 8 lag flyttas in i en skånsk division 2, vilket blir högsta skåneserien, och där kommer även Bjärred att spela med våra gula mästare.

 

 

 

 

Nyheter från våra lag
 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner