SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Rapport från Årsmöte Bjärreds IBK
2021-05-14 18:05

Onsdagen den 2 Juni 2021 hölls årsmöte i Bjärreds Innebandyklubb.

Verksamhetsberättelse och bokslut för den gångna säsongen gick igenom och godkändes. Verksamhetsplan och budget för kommande säsong gicks igenom och godkändes. Det bestämdes att medlemsavgifterna skall ligga kvar på samma nivå för kommande säsong. Revisorerna godkände föreningens ekonomiska rapporter och styrelsen lämades avsvarsfrihet.

 

Två styrelseledamöter lämnade sina uppdrag, Peo Hedin och Christoffer Ousbäck. Båda kommer att finnas kvar i föreningen som tränare och ledare. Som nya leadmöter till styrelsen valdes Henrik Stackebo och Stefan Håkansson, båda boende i Bjärred och engagerade i klubben.

 

Styrelsen för kommande säsong ser därför ut som följer:

 

Rickard Högberg, ordförande      ansvarsområde: Tävling och träning, kommunikation

Stefan Svensson, kassör               ansvarsområde: Ekonomi

Magnus Perssson, ledamot          ansvarsområde: Kommun och kiosk

Heidi Ek, ledamot                         ansvarsområde: Domare

Christian Ekman, ledamot            ansvarsområde: Sponsorer och marknad

Anna Öland, ledamot                   ansvarsområde: Utbildning

Henrik Stackebo, ledamot

Stefan Håkansson, ledamot

 

Protokoll och dokument från mötet kommer upp på hemsidan inom kort.

Gratis matteverktyg från Allakando läxhjälp till alla Bjärreds IBKs gymnasieelever
2021-04-28 15:00

I samarbete med Sveriges största läxhjälpsföretag, Allakando, kan du nu som medlem i Bjärreds IBK få gratis tillgång till deras framgångsrika digitala matteverktyg inför slutproven i matematik 1-3 (ordinarie pris 1995 kr). Det innehåller flera hjälpmedel som får dig att fokusera på rätt saker för att höja ditt betyg på rekordtid!

 

Allakandos digitala tjänst för mattehjälp har ett ordinarie pris på 1995 kr men erbjuds gratis till alla Bjärreds IBKs medlemmar. Verktyget är ett populärt studiehjälpmedel bland gymnasieelever och har hjälpt 1000-tals att höja sina betyg! 

Så fungerar matteverktyget från Allakando läxhjälp

Verktyget är personligt lämpad efter dina egna önskemål och behov då den tar fram uppgifter som är anpassade efter vilket betyg du siktar på. Ditt målbetyg väljer du i början när du startar kursen. Till alla uppgifter tillkommer även lösningar som är utförligt förklarade steg för steg, vilket gör att du slipper fastna. Under tiden som du tränar på olika uppgifter ger verktyget dig en betygsprognos som visar vilket betyg du ligger på just nu, men också vad du bör fokusera på för att nå din egen målsättning!

 

Utöver en mängd uppgifter och lösningar som hjälper dig att besegra de kommande slutproven, får du även pedagogiska videos som ger dig en komplett repetition och genomgång av alla mattekursens delar. Lite som en personlig mattelärare online! 

 

För att förbereda dig på allra bästa sätt inför proven erbjuder kursen från Allakando verklighetstrogna provsituationer där du får träna på att lösa matteuppgifter under begränsad tid. Utöver detta material tillkommer fler nödvändiga hjälpmedel som underlättar din inlärning kring matematiken!

Kom i gång med gratis läxhjälp från Allakando

Om du vill läsa mer om Allakandos onlinekurs kan du klicka här. Du får tillgång till Allakandos matteverktyg genom att klicka på denna länken. Därefter väljer du vilken mattekurs du vill ha hjälp med, 1,2 eller 3. Sedan fyller du i föreningens unika kod som du kommer få per mail och sen är det bara till att köra igång! Lycka till!

Sommarläger 2021
2021-04-21 21:15

För sjätte året arrangerar Bjärreds IBK sommarläger med innebandyfokus. Våra tidigare läger har varit en succé med massvis av små innebandyspelare som tillsammans med våra ledare spelat mycket innebandy och gjort en massa annat kul. Både deltagare och föräldrar har varit mycket nöjda så nu kör vi igen.

 

Vi kör två lägerveckor, vecka 25 kör vi för flickor födda 2009-2013 och vecka 26 kör vi för pojkar födda 2009-2013. 

 

Bjärreds IBKs sommarläger är ett innebandyläger där du som spelare får kombinera teknikträning och matchspel med "sommarlovskul" och mycket mera. Vi utgår från Bjärehovshallen och är både inne och ute och har många möjligheter till roliga aktiviteter i närområdet. Instruktörer under veckan är spelare och tränare från våra äldre lag.

 

Läs mer och anmäl er HÄR

Testa på innebandy?
2021-03-29 15:12

Har du fått ett brev hem om innebandy, bra, då ser du träningstiderna här. Kom gärna och testa veckan efter påsklovet, då många lag pausar sina träningar över påsken.

 

Vi har tre lag i er ålder som gärna tar emot fler spelare, kanske spelar redan någon kompis. P09, P10 och P11 för killar födda de åren tränar alla 1-2 gånger i veckan och spelar matcher på helgerna (när det inte är Corona). Vi kommer att spela fram till sommaren och sen starta igen efter sommarlovet. Vi har bra tränare, bra sammanhållning och har roligt ihop medan vi spelar innebandy.

 

Träningstider just nu (anpassade till Corona)

 

P09             Tisdagar 18,20-19,35       Bjärehovhallen

                 Fredagar 18,20-19,35      Rutsborgshallen

P10             Tisdagar 16,45-18,10       Bjärehovshallen

                 Lördagar 12,10-13,30      Bjärehovshallen

P11             Söndagar 09,30-11,00     Rutsborgshallen

 

Är du sugen på att testa på så kom ner till träningarna direkt eller anmäl er med ett mail till kansli.bibk@gmail.com så vet vi att ni kommer. Att testa på fram till sommaren kostar inget, så passa på att prova om innebandy är något för dig.

Påskresande pausar träning vecka 14.
2021-03-26 16:20

Pandemin är inte över än och därför tar Bjärreds IBK vissa beslut kopplat till det kommande påsklovet, precis som vi gjorde för sportlovet.

Styrelsen har beslutat att alla lag i klubben ska agera på samma sätt som veckan efter Sportlovet, dvs. de som reser bort utanför Skåne (nationellt eller internationellt) under Påsken eller Påsklovet pausar sin medverkan på träningar inomhus under vecka 14. Detta gäller både spelare och ledare. Spelare och ledare som inte varit bortresta under Påsken eller Påsklovet kan självklart träna inomhus precis som vanligt även vecka 14.

Undantag till regeln 

1. Träning med säkerställt goda avstånd som förläggs utomhus ser styrelsen som OK hela vecka 14. Då kan även de som varit bortresta vara med och träna.

2. Träningsuppehåll inomhus för personer som varit bortresta gäller enbart till och med fredag 9 april. Från och med lördag 10 april kan alla träna som vanligt även inomhus igen (självklart fortsatt krav symptomfrihet dock).


Styrelsen ser detta som en sista kraftsamling för att maximera chansen till en vårserie.


Nyheter från våra lag