SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
2022-09-30 14:01

Bjärreds IBK har för första gången någonsin ett lag i Juniorallsvenskan för tjejer. Laget är ett kombinationslag med Lomma FBC där spelare från båda klubbar spelar i ett gemensamt lag, som tränas av Jonas Holmström och Björn Dahlberg. I Juniorallsvenskan möter vi de bästa juniorlagen från södra Sverige och i potten ligger biljetter till Junior-SM, den så kallade Innebandyfesten som äger rum våren 2023.

Herr H2
Skånemästerskapet 2022
2022-08-15 15:02, Herr H2
 
Rasmus och Hampus vinner på Selected Player
2022-07-11 10:46

Flera spelare, både killar och tjejer har de senaste veckorna varit på Selected Player, ett träningsläger för ambitiösa spelare i Uppsala.

 

Rasmus Åberg (center) och Hampus Sätmark (målvakt) vann turneringen på  Selected Player för P08 tillsammans med ett gäng andra grabbar från södra Sverige. Övriga spelare i det vinnande laget spelar till vardags i Lomma, Höllviken och Tranås samt några klubbar till. 

Laget låg under med 0-3 i finalen, men lyckades ta ikapp till 3-3 och avgjorde sen  på straffar. En fantastisk framgång att lyckas vinna bland 16 lag bestående av alla de största innebandytalangerna från hela Sverige.

 

Grattis Hampus och Rasmus! Det blir härligt för er att ta med er energin hem till kompisarna i BIBK P07!

 

HJ18/JAS
Bjärred spelar JAS med Lund.
2022-07-07 20:50, HJ18/JAS

Bjärreds IBK och IBK Lund kommer säsongen 2022/2023 ställa upp med ett gemensamt lag med herrjuniorer i Juniorallsvenskan JAS.

 

Samarbetet ger båda klubbar unika möjligheter att erbjuda våra unga lovande spelare som är på väg upp i senioråldern möjlighet att spela på den nivå där de i dagsläget befinner sig, både som juniorer och i sina första steg som seniorspelare.

 

Att ge unga spelare möjlighet till ett hållbart idrottande och samtidigt utveckla sitt innebandykunnande och sina personliga färdigheter i närområdet är en viktig del i vårt arbete att fortsätt fostra unga spelare in mot seniorlivet.

 

En JAS satsning är givetvis också en viktig del i arbetet att försörja våra seniorlag med kompetenta spelare från närområdet.

 

Laget kommer att tränas av Robert Göransson och spela i Juniorallsvenskan grupp J där de möter bla Höllviken, FC Helsingborg och Warberg. Träningar och matcher kommer att hållas både i Bjärred och Lund.

Årsmöte Bjärreds Innebandyklubb 15 Juni
2022-06-19 18:02

Bjärreds IBK håller årsmöte onsdagen den 15 Juni kl. 18.30 i Bjärehovhallen

Vid mötet behandlades den planerade dagordningen där bla medlemsavgifterna beslöts ligga kvar på samma nivå kommande säsong. Stefan Svensson avtackades efter sin långa sejour som klubbens kassör. Klubben söker just nu en ny kassör.

 

Ny i styrelsen är Christoffer Ousbäck och Heidi Ek ändrar från ledamot till suppleant.

 

Verksamhetsberättelse och verksamheltsplan hittas under "dokument".

 

 

 

 

 

Nyheter från våra lag
P10, 26/08 15:53 
F09/10, 25/08 18:47 
P15, 16/08 17:33