SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Årsmöte Bjärreds Innebandyklubb 15 Juni
2022-05-24 18:02

Bjärreds IBK håller årsmöte onsdagen den 15 Juni kl. 18.30 i Bjärehovhallen

Vill ni närbara på klubbens årsmöte vänligen anmäl er senast 8 Juni till vårt kansli på email. Samma adress och datum gäller för inskickandet av motioner från medlemmar som ni önskar tas upp av årsmötet.

 

Dagordning för årsmötet framgår av föreningens stadgar som hittas under "dokument".

 

Efter årsmötet kommer protokoll och beslut publiseras på denna hemsida.

 

 

 

 

 

Nya tränare i H2 - Oskar och Niklas
2022-05-20 15:06

Bjärreds IBK har gjort klart med nytt tränareteam för vårt herrlag. Många av er känner Oskar Odenstorp som varit i Bjärred ett antal år och har sett till att Bjärred spelar en snabb modern innebandy med många segrar som följd. Han har också haft en aktiv del i att förädla unga talanger som sen tagit steget vidare ut i innebandyvärlden. Ny i teamet är Niklas Pålsson som ansluter nu och kommer att leda laget tillsammans med Oskar. Niklas har ett fantastiskt CV som innebandytränare med flera år som SSL tränare i Helsingborg och i Jönköping och Norge innan dess, han fick även utmärkelsen "Årets tränare i Sverige" för ett antal år sedan, vi är mycket glada för att ha kunnat knyta Niklas tilkl vår klubb. 

 

Niklas och Oskar genomför nu sommarträning samt planering inför kommande säsong. Vi hoppas existerande truppen och eventuella nyförvärv tillsammans med nya tränarteamet tar nästa steg och höjer nivån inte bara på Bjärreds herrlag utan även att vi får en boost i hela klubben tillsammans med Oskar och Niklas.

Flickor 04/05 blir damjuniorer - JAS
2022-05-20 14:58

Bjärreds IBK har aldrig haft något juniorlag för tjejer, men nu är det dags. Juniorlag är man tom året man fyller 19 då man sen blir senior. Laget består av en stor grupp tjejer från Bjärred födda 2004, 2005 och 2006, tillsammans med en grupp tjejer från Lomma i samma ålder.

 

Laget kommer att spela nästa säsong i Juniorallsvenskan där de möter de bästa lagen i samma åldersgrupp. Laget som vinner serien går vidare till slutspel för att sen tävla om att bli Svensk Juniormästare.  

 

Laget kommer att tränas av nye tränaren Björn Dahlberg och hans kollega från Bjärred Jonas Holmström och troligen en tränare till. Tränarnas uppgift är att lyfta laget till en högre innebandynivå och dels förbereda tjejerna för en framtid som seniorspelare, men även slussa in yngre tjejer från klubben in som juniorspelare. 

 

Tillsammans med Lomma tar vi nu detta steg mot en gemensam satsning på våra duktiga tjejer, och vi ser fram emot en spännande säsong i JAS.

Uppstart P15
2022-05-04 11:08
Kom och testa innebandy i Bjärreds Innebandyklubb
 
Bjärreds innebandyklubb har idag 15 olika lag, från knattar till seniorer, och nu startar vi ett nytt lag för killar födda 2015.
 
Innebandy är Sveriges näst största sport sett till utövare och det är den för att det är roligt, snabbt, billigt och för alla. I Bjärreds IBK har vi en härlig gemenskap och det är lätt att börja, gympakläder och en enkel klubba är allt som behövs. Behöver ni låna klubba de första gångerna går det bra.
 
Nu startar vi roliga prova-på-träningar, två söndagar i Bjärehovhallen, och i höst drar träningen igång på riktigt med träning varje vecka. Alla är välkomna, det kostar ingenting att prova på.
 
Vi spelar dessa datum, söndag 8 Maj och söndag 22 Maj, kl 10-11
 
Kom ner till träningarna direkt eller anmäl er med ett mail till kansli.bibk@gmail.com så vet vi att ni kommer.
 
Välkomna till Bjärreds Innebandyklubb
Påskcupen 2022
2022-04-22 19:34

Fler bilder (+25) >>

Påskcupen 2022 blev en succe, 4 dagar, 50 lag, 92 matcher, massor av sålda hamburgare och fina medaljer till alla spelare. Totalt 16 olika klubbar från Skåne kom till spel, allt från grannarna i Lomma till Bromölla och Röke som åkt lite längre.

 

På skärtorsdagen var det tjejer blå nivå, massa fin innebandy och spelare som sprang runt med ansiktena målade i lagets färger.

 

På långfredagen blev det verkligen en lång dag när Pojkar 07 spelade turnering där till sist Röke stod som segrare efter en lång dag med många matcher. DJn körde fullt ös och det gjorde både spelarna och grillmästaren också.

 

När det var dags för grön nivå pojkar på påskdagen tittade solen fram och köerna till kiosk och uteserveringen var långa. Massa killar som spelade innebandy i hallen och hoppade i hoppborgen, medan föräldrarna njöt av spelet inomhus och solen utomhus.

 

På annandag påsk var det pojkar blå nivå och vi spelade i två hallar för att få plats med alla lag.  Massor av glada miner i båda hallar, solen sken och det var härlig stämning av innebandy, gemenskap och känslan att våren är på väg.

 

Alla spelare åkte hem med en Påskcupen medalj och vi hoppas ledare och publik hade samma känsla av glädje och att ni vill komma tillbaka till Påskcupen även 2023.

 

Se gärna våra blandade bilder från dagarna med Påskcupen i Bjärred

 

#Bjärredsibk #ibklund #lommafbc #rökeibk #kävlingeibk #hofterupibf #malmöfbc #malmhaugibf #häljarpssk #ikstanstad #tygelsjöik #gantoftaibk #palmstadenik #höllvikenibf #gårdarikeibk #bromöllaibk

 

 

Nyheter från våra lag