SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

P14 har kört igång

P14 är ett av Bjärred Innebandyklubbs nyaste lag. Vi är en stor härlig grupp killar som gillar att springa, hoppa, spela innebandy och ibland också göra mål.

 

Vill du börja i vårt lag eller bara testa på att spela innebandy?  Kom till våra träningar, lördagar 12.00-13.15 i Bjärehovhallen. Det finns klubbor att låna om du inte har en egen.

 

Välkomna till P14, detta är vår egen hemsida.

Nu kör vi igång träningar på riktigt
2021-09-16 16:15

Bjärreds IBK har nu haft två träningstillfällen och vi kommer nu att köra igång regelbundna träningar, på lördagar 12-13.15 i Bjärehovhallen. Vår första träning blir den 25 September.

Alla som har testat på är välkomna på träningarna framöver, och har vi fler som vill börja är även dessa välkomna till träningarna på lördagar.

Det som är bra att ha med sig till träningen är shorts, tröja, inomhusskor, en klubba, vattenflaska och gärna glasögon. Vi har en del klubbor att låna ut första gångerna, och kommer inte att kräva glasögon direkt men på sikt vill vi gärna att alla spelare under 15 år har glasögon, finns att köpa i alla sportaffärer.

Laget kommer framöver drivas av er föräldrar med stöd av klubben, vi erbjuder utbildning, hjälptränare mm. Det enda kravet vi har på er är att ni skall uppskatta att vara med barnen och se dem ha roligt och utvecklas som innebandyspelare och individer. Innebakgrund är inte nödvändig, i början handlar den mer om lek och koordination.

Ni som redan har uttryckt ett intresse av att vara del i en grupp föräldrar som leder laget kallas nu till ett uppstartsmöte där vi går igenom praktiska detaljer för er uppstart. Vi ses i Bjärehovhallen på onsdag 22 September kl 19.30 där Rickard möter upp er. Vill ni vara ledare men inte har möjlighet denna tiden vänligen kontakta kansliet på mail.

Stort välkomna till Bjärreds IBK - spelare och ledare för P14.

Kommande aktiviteter
Nyheter från föreningen
Bjärreds Innebandyklubb, 11/07 10:46 
Bjärreds Innebandyklubb, 19/06 18:02 
Bjärreds Innebandyklubb, 20/05 15:06 
Bjärreds Innebandyklubb, 20/05 14:58 
Bjärreds Innebandyklubb, 04/05 11:08 
Bjärreds Innebandyklubb, 22/04 19:34