Samling:19:00
Bussen från Skurup stod parkerad
2021-11-25 12:50

Fler bilder (+34) >>

Skurup kom till Bjärred med ett lag med många nya unga spelare, och en stomme av mer rutinerade. De har haft en tung säsong med endast en seger varför de säkert hade speliden klar, backa hem och kontra, och det var precis det vi fick se.

Redan efter två minuter gör Skurup 0-1 efter en missad markering vid en snabb omställning. Bjärred kvitterar genom Niemi och Skurup gör 1-2 genom att täcka ett skott och sen återigen göra en snabb omställning.

Andra perioden fortsätter som den första, Bjärred har ett massivt bollövertag men kommer inte igenom Skurups tighta box. Bjärred kvitterar på en omställning och utökar sen till 3-2 på det första målet där vi kommer igenom Skurups tighta box när Tim avslutar högt. Skurup kvitterar genom en grym löpning av Pontus Andersson från egen hörna längs sargen och avslutar med en slägga precis under ribban.

I början av tredje rullar Emil en boll till Olle som står mitt i boxen, vänder runt och drar in den. Uppställningen indikerar att det ar numerärt överlage för BJärred, men det var det inte, det var så matchen såg ut, Bjärred rullade boll och Skurup spelar tight box. I sista perioden blev kontringarna från Skurup färre och mindre farliga, trots två utvisningar för Bjärred.

Matchen slutar 4-3, helt rättvist med tanke på det stora bollinnehavet men samtidigt en ganska tråkig match att titta på för publiken då det ena laget spelar en väldigt defensiv innebandy.

Hugo Lundberg gjorde sin första match för klubben, det var trevligt att se en defensiv back som spelar lugnt och säkert, det blir spännande att följa Hugo vidare i klubben.