SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Vårsäsongen är igång för P11/P12
2024-01-22 22:31

Hej,

 

Nu är vårsäsongen påbörjad för lag P11/P12 och på två helger har vi hunnit med massor av tuffa matcher med blandande resultat, både på hemma- och bortaplan.

 

Den senaste helgen hade vi tre matcher på blå nivå och en på röd nivå, pga av kollision med andra sportevent så blev det lite pysslande i schemat. Ett par killar fick spela ett flertal matcher men de kämpade sig tappert genom dagen, bra jobbat!

En liten påminnelse till alla föräldrar att anmäla i SportAdmin oavsett ni kan eller ej, det underlättar för oss om vi vet tidigt att vi måste jaga in extra spelare, tack för er förståelse.

 

För övrigt så  kommer vi att spela matcher dvs poolspel fram till i Mars preliminärt v11, så håll koll på vår kalender, se länken Bjärreds Innebandyklubb - P11/12 (bibk.se)

Detta innebär att ungefär fram tills våren tittar fram så kommer ni att hinna med ytterligare ett flertal härliga helgmorgnar, med tidig uppstigning och avfärd till diverse idrottshallar, för avnjutning av Skånerost, lokala varianten av kokt korv med bröd och superb underhållning på planen. 😊

 

Behöver ni eller killarna skjuts någon helg för att kunna vara med i bortamatcherna så anmäl det i appen alternativt kontakta oss ledare direkt så löser vi det, vi brukar ha gott om plats i bilkaravanen.

 

Ledarna P11/P12

 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner