SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Skånemästerskapet 2024
2024-05-08 21:20
Man firar tillsammans :-)

Efter en intensiv säsong med massor av matcher på  både blå och röd nivå avslutades tävlingssäsongen officiellt med deltagande i Skånemästerskapet som ägde rum den 20-21 April.

Vi spelade 3 matcher á 2x15 minuter i Kirsebergs sporthall mot Åstorp/Kvidinge, Gårdarike och Lomma. Vi inledde mycket bra med det spel som vi har övat på men ju längre dagen löpte desto tröttare blev vi och då dessvärre mer stillastående som såklart straffar sig.

På söndagen blev det B-slutspel mot Landskrona en tidig morgon i Kulladals sporthall. Även om vi var färre spelare och i princip ett år yngre sett över hela truppen så bjöd vi på bra motstånd och gav allt men det blev en förlust och mästerskapet var över för denna gång.

 

Allt som allt en bra spelmässig helg där vi såg stora framsteg av killarna och det bådar gott inför kommande säsong då vi endast tränar och spelar på röd nivå med fem utespelare.

 

Mycket bra kämpat av killarna och som vanligt ett extra stort tack till den stora hejarklack som peppar från läktarhållet, ni är guld värda och ger så mycket energi när vi behöver det som mest.

 

Mer bilder på laget hittar ni under fliken bildgalleri här på truppens hemsida. Bjärreds Innebandyklubb - P11/12 (bibk.se)

 

Tack för denna säsongen!

 

Ledarna P11/P12

 
Guldsponsorer
Samarbetspartner Sport
silver sponsorer
Bronssponsorer
Samarbetspartner