Bjärreds IBK bjuder in alla gröna och blåa lag till Påskcupen i Bjärred
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

 

Victoria Park AB är ett börsnoterat fastighetsbolag, inriktat på bostadsfastigheter, med affärsområdena förvaltningsfastigheter och livsstilsboende. Med ett långsiktigt förvaltningsarbete och socialt ansvarstagande för ett tryggare boende ska Victoria Park skapa och förädla värden i en växande bostadsfastighetsportfölj på tillväxtorter i Sverige. 

Fredricsons Trä är en ledande, vidareförädlande och lagerhållande distributör av trä, skivmaterial och byggmaterial till den träbearbetande industrin, byggmaterialhandeln och golvfackhandeln i Sverige och övriga Norden. Mer än 90 års erfarenhet har gett oss en unik position på marknaden. Vi grundar vårt kunnande på tradition, innovation och distribution 

Innebandyesset är Skånes enda renodlade innebandybutik. Allt från bollar till målvaktsburar och målvaktskläder finns hos Innebandyesset på Kronborgsvägen 7 i Malmö. Spelare i Bjärreds IBK har rabatt på allt i butiken mot uppvisande av medlemskort.

Advokatgruppen har mångårig och gedigen erfarenhet av försvararuppdrag.
Bl.a. har vi försvarat i Anna Lindh-målet, SIBA-kidnappningen, Åklagarbombmålet, målet mot plastikkirurgen samt i andra uppmärksammade brottmål.

Bjurfors är idag ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi på Bjurfors lämnar aldrig något åt slumpen när det kommer till din bostadsaffär, oavsett vilken typ av fastighet eller hem du söker efter. Som kund hos Bjurfors behöver du aldrig nöja dig med mindre. Välkommen till oss för att uppleva bästa möjliga bostadsaffär.


Stanno är ett modernt, professionellt varumärke för Teamwear ordentligt på frammarsch och inriktar sig till de flesta utav lagidrotter.

Många idrottsföreningar i hela landet har redan upptäckt och valt Stanno som sin samarbetspartner.

Stanno står för kvalité, många olika och passande färger till just Din förening, förmånliga priser och bra lagersaldon!

Stanno är klädleverantör till Bjärreds IBK av både matchkläder som overaller och tröjor. 


LÄNK

Sharing the ambitious and competitive spirit of the world’s best players, Exel strives to deliver the best floorball equipment known to man. With a collection that combines latest technolgy with unparalleled functionality, it is no coincidence that Exel has become the preferred stick brand for professional and non-professional players. 
Exel är Bjärreds IBKs leverantör av klubbor och målvaktsutrustning till våra representationslag, även våra medlemmar hart bra rabbatter på Exel klubbor hos Innebandyesset.

LÄNKAlfa Lavals kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alla tre har stor betydelse för industriföretag och Alfa Lavals tekniska expertis innehar här en ledande ställning. Alfa Lavals produkter säljs i cirka 100 länder, i 50 av dessa finns egna försäljningsorganisationer. Företaget har 20 stora produktionsenheter 12 i Europa, sex i Asien och två i USA

Kan du hjälpa till att förbättra föreningens inkomster?

Bjärreds innebandyklubb är en ideell förening som bygger på intäkter från medlemmar. Då föreningen vill hålla dessa avgifter på låga nivåer och samtidigt kunna erbjuda en meningsfull träning för barn och ungdomar så söker vi ständigt efter nya sponsorer. Föreningens ekonomi är god men vi vill gärna vidareutveckla klubben och detta kräver investeringar.

 

Under de senaste åren har vi inom styrelsen jobbat aktivt med att söka sponsorer som vi kunnat exponera på matchkläder, på vår hemsida och matchprogram, samt på sarg och skyltar i Bjärehovshallen. Med hjälp av dessa bidrag har föreningen valt att investera i en kiosk som i sin tur genererar större intäkter till såväl klubben som till respektive lag. Vidare har klubben valt att investera i en välmeriterad A-lags Coach som utöver att utveckla vårt herrlag även kommer vara övriga lag behjälpliga i såväl ledarkurser som att ta fram övningar och spelmodell för klubbens lag. Detta generar således bättre innebandykunskap för alla våra barn och ungdomar.

 

Att söka nya sponsorer tar en del i tid och kräver kontakter och därför söker styrelsen hjälp av er medlemmar. Känner ni något företag som kan hjälpa föreningen med ett bidrag?

Vi har valt att söka många mindre sponsorer och vi är övertygade om att det finns många fler företag som kan hjälpa till. Men vi behöver er hjälp att finna dessa!

 

Således önskar vi även finna en eller flera föräldrar som tillsammans med undertecknad jobbar med frågor som rör sponsor och stipendier inom klubben. Detta innebär inte att du behöver ingå i styrelsen utan endast vara en del av en arbetsgrupp som söker intäkter till klubben. Styrelsen hoppas att vi har fler engagerade föräldrar som kan tänka sig hjälpa till att utveckla klubben så att vi därmed kan skapa en ännu bättre förening för våra barn och ungdomar och samtidigt kunna bibehålla låga medlemsavgifter.

 

 

Jag hoppas att just DU kan hjälpa mig med dessa frågor!

 

 

Peter Strand

070-5881661

Peter.strand@victoriapark.se

Styrelsemedlem BIBK