Sommarlov, då kör vi fys på stranden...
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Årsmöte 2018
2018-06-29 13:27
Årsmötet i Bjärreds IBK hölls en varm dag i Maj (30) utomhus vid Bjärehovshallen.

Mats Blom lämnade styrelsen efter många förtjänstfulla år i klubben och ersattes av Christoffer Ousbeck som är tränare för P07 och P09. I övrigt ser styrelsen ut som i fjol med Ordförande Rickard Högberg, kassör Stefan Svensson och ledamöter Peter Strand, Peo Hedin, Anna Karin Ekström och Magnus Persson.

Styrelsemötet antog förslaget att byta räkenskapsår så att det sammanfaller med innebandysäsongen. Klubbens ekonomi är under kontroll men vissa justeringar i utgifter och intäkter behövs inför kommande säsong, och styrelsen tog beslut om nya justerade medlemsavgifter.

Styrelsen beviljades ansvarsfrihet från mötet och revisorn hade inga anmärkningar på klubbens räkenskaper. 

Protokoll och dokument från mötet finns på hemsidan.
Slut på sommarläger #2 - vilken vecka!
2018-06-28 18:01
Så var även sommarens andra innebandyvecka slut, och vilken vecka det blev sen! Tillsammans med Rebecka och Amanda har de gjort allt möjligt kul både på och utanför planen. Hoppas vi ses även nästa sommar!

Sommarläger vecka #2
2018-06-25 11:15
Glada tjejer på sommarens andra innebandyvecka
Så har vi dragit igång sommarens andra vecka full med innebandy och annat kul. Denna vecka är det en ren tjejvecka. Under säsongen spelar dessa tjejer i samma lag så det är ett sammansvetsat gäng.
Ledarna Amanda och Rebecca håller i aktiviteterna.
Fler bilder hittar Ni här.
Sommarläger
2018-06-18 09:23
Första lägerveckan av tre är officiellt invigd!
Äntligen sommarlov och äntligen är vi igång med vår första lägervecka. Denna vecka håller vi till i och runt Borgebyhallen. Vi varvar innebandyträning inomhus med andra aktiviteter utomhus. Denna vecka är det 28 grabbar i åldern 7 till 11 som i två grupper leds av våra duktiga ledare från Bjärreds innebandyklubbs juniorlag. Må vädergudarna vara med oss så att vi kan vara ute så mycket som möjligt!
Bjärreds IBK startar H4 lag.
2018-06-07 16:44
Bjärreds IBK vill skapa förutsättningar för fler spelare att fortsätta spela längre, nu drar vi igång ett nytt seniorlag i division 4.
Nyheter från våra lag