Nu är serierna igång, se upp för Bjärred!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Träna på Nordic Wellness med Bjärreds IBK
2019-12-03 15:42

Tillsammans med Nordic Wellness i Bjärred har vi tagit fram ett exklusivt medlemserbjudande. 

 

Vi erbjuder ett Sverige+ årskort där du kan träna gym, kondition och gruppträning på alla Nordic Wellness  anläggningar över hela Sverige för 1995 SEK.

 

Erbjudandet gäller för alla spelare födda 2006 och tidigare samt för alla registrerade tränare och ledare.

 

Nordic Wellness erbjuder träning i många olika former. Gruppträningsutbudet är brett och innehåller allt från Zumba till Yoga. Gymmen är välutrustade med de senaste redskapen.

 

Beställ ditt kort på hemsidan här: http://www.bibk.se/form/?ID=275899

 

Vid beställning får du en faktura från Bjärreds IBK och när denna är betald skickar klubben dina uppgifter till Nordic Wellness och du kan hämta ut ditt träningskort i deras lokal i Centrumhuset. Medlemskort/armband ingår ej och var och en går till NW och köper till detta (100.-). Har man ett sedan tidigare så behöver såklart inte köpa ett nytt.

 

Trevlig träning.

13 MATCHER INNAN JULAFTON
2019-12-01 21:19
Fram till julafton är det bara 13 matcher kvar i Bjärehovhallen. Det blir en toppmatch i Juniorallsvenskan redan på tisdag den 3 när JAS möter IBK Lund. På ungdomssidan är det fler tjejmatcher än killmatcher på hemmaplan och för Herrlaget väntar en spännande match mot allsvenska laget Åstorp/Kvidinge i Skånemästerskapets kvartsfinal den 18 December.  Vi ses väl i Bjärehovhallen.
Målvaktens dag
2019-11-03 18:38
Sista dagen på höstlovet var det fullt fokus på målvakter i Bjärehovshallen. Alla klubbens målvakter var inbjudna till en träningsdag, några kunde inte komma. Det var fokus på förflyttningar, femman och sjuan och rebound control och en massa annat nyttigt för målvakter. Att vara målvakt är både väldigt spännande men även en ganska utsatt position och i Bjärreds IBK ville vi ge målvakterna lite extra fokus idag. Totalt 15 målvakter från klubben tränades av Kalle, Simon, Stefan och Gustav. Även en hel del skyttar var på plats för att göra träningen nyttig för målvakterna. Stort tack till alla ledare, skyttar och inte minst målvakterna, vi hoppas ni alla hade en rolig och givande dag och att ni fortsätter att stoppa alla motståndarnas skott.
Seriestart
2019-09-27 22:31
Nu drar serierna igång. Bjärreds IBK skickar i år iväg 3 flicklag, 7 pojklag, ett juniorlag och två seniorlag in i 17 serier. Det blir en intensit säsong med många matcher hemma i Bjärehovhallen och vi hoppas se de gula tröjorna i många andra hallar runt om i Skåne.
Kommunmästerskap 2019
2019-09-16 20:57
I lördags den 21 September spelades traditionsenligt Kommunmästerskap i Lomma. Alla lag utom de allra yngsta var igång, och alla matcher spelades i Slättängshallen i Lomma. Förutom matcher blev det lagfotografering mm. Två matcher ställdes in och i en del åldersklasser har inte båda klubbarna lag men en hel del innebandy blev det ändå, och många passade på att köpa klubbkläder hos Innebandyesset.

Totalt 12 matcher mellan klubbarna blev det. Vi tackar Lomma för en trevlig dag, vi ses igen under säsongen.

Lagbilder ligger uppe på de flesta lag och spelarbilder kommer efterhand.
 
Nyheter från våra lag