SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Boka in 19 September
2021-07-18 21:48

Mer info kommer....

Oliver årets ledare i kommunen
2021-07-01 18:35

Lomma-Bjärred Rotary Club delar varje år ut ett stipendie till ungdomsledare som på olika sätt bidragit till sin klubbs verksamhet. Det här året fick de in många nomineringar så det finns verkligen många duktiga unga ledare i kommunen.

I år gick priset till Thea Hansson för sin insats i HK Ankaret och till
Oliver Holmström för insatser i Bjärreds IBK.
Vi säger stort grattis till er som får vardera 5000 kr.

Stort grattis till Oliver och tack för dina insatser som ledare i både F05/05 och P06. Vi hoppas du fortsätter både som spelare och ledare i Bjärreds IBK.

Tjejveckan var rolig, mysig och blöt
2021-06-27 21:10

Första lägerveckan är över. Härliga tjejer i olika ålder som alla spelar i klubben har tränat skott och dribblingar, spelat såpabandy och haft 5-kamp och gjort mycket annat skoj runt om i Bjärred.  Sista dagen hade vi vattenkrig och alla fick diplom efter 4 dagars innebandyträning.

 

Ledare var Emma, Ellen och Alma som spelar i F04. 
Nästa vecka är det dags för det stora gänget på kill-lägret att ha roligt på liknande sätt. Stort tack till ICA-Bjärred för den goda maten.

Alma, Filip och Nils-Olof till Skånelaget
2021-06-22 21:15

Bjärreds IBK fortsätter sin stolta tradition att skicka spelare till Skånelaget. I år har Alma Andersson, Filip Ahnfelt och Nils-Olof Åkesson tagits ut bland de 18 som skall spela D-SM för Skåne. Alma spelar i vårt äldsta tjejlag som vi hoppas blir vårt damlag på sikt, Filip kommer kommande säsong spela i Bjärreds Juniorlag medan Nisse flyttat till Umeå för att gå på RIG. Stort grattis till uttagningen alla tre. 

SDF-SM spelas den 30 oktober - 2 november i Nyköping/Oxelösund och Skåne kommer möta Gästrikland, Gotland, Västernorrland och Västsvenska i gruppspelet. 

Varning till alla cyklande spelare
2021-06-14 10:40

På kort tid har vi haft två incidenter i ett av lagen där spelare cyklat och fått in klubban i cykelhjulet. I ena fallet slutade det "bara" med ett rejält jack i hakan, men i det andra en bruten underarm och grusade planer på matchspel och deltagande i läger i sommar. 

Det är viktigt att vara försiktig och att bära hjälm när man cyklar.

Vill man göra något för att minska risken för olyckor kan man investera i en "innebandyryggsäck" där man fäster klubban så att den sitter på ryggen och därmed eliminerar risken att klubban kommer in i hjulet.

 

Innebandyesset har flera olika modeller som funkar, köp i deras butik i Malmö eller på nätet. Visar ni ert medlemskort i butiken har ni  20% rabatt på Salming och 10% rabatt på alla andra märken.

Nyheter från våra lag