Provträningar JAS. 17-18 April. 19.30-21.00 Bjärehovshallen
Bjärreds Innebandyklubb
Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Erik leder JAS vidare uppåt
2018-04-16 23:21

Bjärreds IBK satsar vidare på Juniorallsvenskan kommande säsong och vi är väldigt glada att meddela att vår kompetenta tränare Erik Hensfelt fortsätter att leda truppen.


Erik har med sitt ledarskap och innebandykunnande den gångna säsongen gjort att truppen tagit flera steg i sin utveckling. 


På tisdag och onsdag (19.30-21.00) kör vi provträningar för eventuella nya spelare och sen börjar planeringen och satningen för JAS säsongen 2018-2019.

 

Damlaget lägger ner
2018-04-11 22:06

Bjärreds IBK har den tråkiga nyheten att meddela att vi lägger ner vårt damlag.


Damlaget i sin nuvarande form drogs igång för två år sedan med en bas av spelare som spelade eller hade spelat i klubben tidigare med några kompisar som kom från andra klubbar. Spelmässigt har det fungerat bra, första säsongen spelade laget i div 3 och tog sig enkelt upp till division 2. Senaste säsongen har Bjärred bla tagit poäng två gånger av klara seriesegrarna Höllviken men även förlorat matcher de kanske borde vunnit, ofta pga en för tunn trupp.


Truppen har blivit mindre efterhand som spelare slutat med innebandy eller flyttat till andra orter pga jobb eller skola. Inför kommande säsong skulle truppen behöva förstärkas med 4-5 spelare för att hålla en jämn nivå. Tyvärr har många andra klubbar samma problem och mer än halva truppen i Bjärred har blivit kontaktade av andra klubbar högre upp i seriesystemet. Spel i högre division, spel närmare där man bor eller andra förmåner är ibland lockande. Även om många ville stanna i Bjärred så ser vi ingen möjlighet att få ihop det antal spelare som behövs för en seriös satsning. Det finns helt enkelt för få spelare i Skåne jämfört med det antal lag som finns, i fjol lade Malmhaug ner när alla spelare försvann, i år är det Bjärred som drabbas av kannibaleffekten inom skånsk daminnebandy.


Vi vill tacka alla spelare och ledare som bjudit på fin innebandy och spännande matcher i Bjärred. Vi lägger ner tillfälligt och satsar våra resurser på våra flicklag som är duktiga och som med rätt träning blir basen i det nya damlag som startar igen i Bjärred om några år, kanske några av dagens härliga lirare kan göra comeback då.


Vi önskar hela gänget lycka till och hoppas ni fortsätter spela innebandy, tack till My, Rebecca, Matilda, Cassie, Linn, Bella, Bell, Natti, Emma och Emma, Julia, Emilia, Angelica, Pauline och inte minst våra ledare Jesper, Patrick och Christoffer.

Provträningar JAS 17-18 April
2018-04-10 14:23
Nu kör vi provträningar för JAS. Tisdag och onsdag 17-18 April, 19.30-21.00

Nu börjar vi satsningen mot nästa säsong och söker därför spelare födda 2000, 2001 och 2002 som vill bli en del av Bjärreds starka juniorlag. Vi söker målvakter och utespelare på samtliga positioner.

 

Är du intresserad av att utvecklas i en inspirerande miljö med kompetenta tränare tillsammans med oss i Bjärreds IBK är du välkommen till provträningarna. Kontakta vår tränare Erik Hensfelt eller maila vårt kansli så att vi vet att du kommer. 

Skånemästerskap 7 April
2018-04-06 12:26
Lördagen den 7 April avgörs två av grupperna i Skånemästerskapet i Bjärred. Flickor 04 och Pojkar 04 spelar och Höllviken, Åstorp, Munka Ljungby, Palmstaden, Malmhaug och Engelholm kommer på besök. 

Vi hoppas på en bra dag i Bjärehovshallen med mycket folk och fin innebandy.
Stötta Bjärreds IBK - Aftonbladet dubblar
2018-03-28 10:45

Nya bollar, turneringar och domaravgifter, det är mycket som kostar i en klubb. Hjälp Bjärreds IBK skapa möjligheter genom att vara med i Sportbladets och Svenska Innebandyförbundets aktivitet Laget i ditt hjärta.

Skänk 100 kronor till ditt klubben så dubblar Sportbladet och ser till att 200 kronor oavkortat går till Bjärreds IBK.

Som tack för att du är med oss och stöttar svensk innebandy bjuder Aftonbladet på Plus Premium i 2 månader!


Du hittar kampanjen här

Nyheter från våra lag