SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Testa på innebandy?
2021-03-29 15:12

Har du fått ett brev hem om innebandy, bra, då ser du träningstiderna här. Kom gärna och testa veckan efter påsklovet, då många lag pausar sina träningar över påsken.

 

Vi har tre lag i er ålder som gärna tar emot fler spelare, kanske spelar redan någon kompis. P09, P10 och P11 för killar födda de åren tränar alla 1-2 gånger i veckan och spelar matcher på helgerna (när det inte är Corona). Vi kommer att spela fram till sommaren och sen starta igen efter sommarlovet. Vi har bra tränare, bra sammanhållning och har roligt ihop medan vi spelar innebandy.

 

Träningstider just nu (anpassade till Corona)

 

P09             Tisdagar 18,20-19,35       Bjärehovhallen

                 Fredagar 18,20-19,35      Rutsborgshallen

P10             Tisdagar 16,45-18,10       Bjärehovshallen

                 Lördagar 12,10-13,30      Bjärehovshallen

P11             Söndagar 09,30-11,00     Rutsborgshallen

 

Är du sugen på att testa på så kom ner till träningarna direkt eller anmäl er med ett mail till kansli.bibk@gmail.com så vet vi att ni kommer. Att testa på fram till sommaren kostar inget, så passa på att prova om innebandy är något för dig.

Påskresande pausar träning vecka 14.
2021-03-26 16:20

Pandemin är inte över än och därför tar Bjärreds IBK vissa beslut kopplat till det kommande påsklovet, precis som vi gjorde för sportlovet.

Styrelsen har beslutat att alla lag i klubben ska agera på samma sätt som veckan efter Sportlovet, dvs. de som reser bort utanför Skåne (nationellt eller internationellt) under Påsken eller Påsklovet pausar sin medverkan på träningar inomhus under vecka 14. Detta gäller både spelare och ledare. Spelare och ledare som inte varit bortresta under Påsken eller Påsklovet kan självklart träna inomhus precis som vanligt även vecka 14.

Undantag till regeln 

1. Träning med säkerställt goda avstånd som förläggs utomhus ser styrelsen som OK hela vecka 14. Då kan även de som varit bortresta vara med och träna.

2. Träningsuppehåll inomhus för personer som varit bortresta gäller enbart till och med fredag 9 april. Från och med lördag 10 april kan alla träna som vanligt även inomhus igen (självklart fortsatt krav symptomfrihet dock).


Styrelsen ser detta som en sista kraftsamling för att maximera chansen till en vårserie.


2021-03-23 15:28
Bjärred startar JAS-lag för tjejer.

Bjärreds IBK fyller 25 år under 2021 och vi passar då på att för första gången starta ett juniorlag för tjejer i Juniorallsvenskan. Bjärred har haft damlag under två perioder tidigare, men aldrig ett juniorlag för tjejer, och definitivt inte i Juniorallsvenskan.

 

Det är våra duktiga tjejer födda 2004 och 2005 som nästa år blir juniorer i JAS och på sikt blir Bjärreds nya damlag. De kommer även att spela i flickor A serien. I JAS serien får våra tjejer chansen att möta de bästa lagen i samma ålder från Skåne och kanske Småland/Halland/Blekinge.

 

Denna säsongen har varit förfärlig så nu satsar vi på att nästa säsong blir den bästa nångonsin.

Är du en spelare som saknar lag och som vill hänga med på denna resan så kontakta gärna tränare Emma Pedersen för mer info. Du hittar hennes uppgifter på lagets sida (F04/05)

Vi hoppas på vårserier
2021-03-08 11:01

Innebandysäsongen 20/21 har hittills varit en dyster historia där inställda matcher och
träningsförbud tyvärr har varit i fokus. På grund av rådande situation med Coronaviruset vet
vi i nuläget inte hur förutsättningarna för att genomföra vårserierna ser ut. Vi fortsätter att hoppas att det går att genomföra och de flesta av lagen i klubben har anmält sig.

 

Om vi kan spela blir det 7 matcher per lag, preliminärt vecka 14-21 med paus första helgen i Maj.

Bjärehovhallen är bokad och vi kommer att lägga i matcherna i agendan när planen är klar, och sen håller vi tummarna för att smittan fortsätter gå ner i Skåne och att vi kan spela lite innebandy innan sommaren.

Sportslovresande pausar träningar vecka 9
2021-02-23 17:09
Med hänsyn till de rekommendationer som Smittskydd Skåne har gett till skolor så har styrelsen för Bjärreds IBK beslutat att alla spelare och ledare som under vecka 8 rest utanför Skåne, utomlands eller i Sverige, hoppar över träningarna med sina lag vecka 9. Vi ser dock att de tränare och spelare som inte rest och varit hemma kan genomföra sina ordinarie träningar. 

Detta gör vi så klart för att minska risken för smittspridning inom lagen. Från måndag vecka 10 är alla spelare och tränare välkomna tillbaka igen såvida man är helt symptomfri.

Vi hoppas alla har förståelse för detta beslut och att man hanterar detta i alla klubbens lag. 
Nyheter från våra lag