Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Glöm inte VM-finalen live i Bjärred idag 16.00
2018-12-09 09:55
Bjärreds IBK bjuder in alla medlemmar att se VM-finalen tillsammans.

Innebandy-VM har precis börjat. I år spelas VM för herrar i Prag och Sverige har vunnit sin första match, mot Finland. I går kallades också Skånes representant, Johannes Wilhelmson till VM, för en månad sen spelade han i Höllvikens lag som slog ut Bjärred r Skånemästerskapet, nu spelar han VM i Prag.

VM-finalen spelas söndagen den 9 December och börjar klockan 16.00. 

15.40 öppnar Bjärreds IBK dörrarna till nya fritidsgården, Stationen 2.0, (bredvid Bjärehovhallen)  och där i den stora hörsalen visar vi hela finalen på storbildskärm. Gratis entre och våra spelande ungdomar och barn har förtur. Max 150 personer får plats, så kom i tid. Godis och läsk kommer att finnas till försäljning. 

Se Sverige vinna VM-guld tillsammans med alla hejande innebandykompisar i klubben (Sverige har historiskt alltid tagit sig till final). Vi hoppas på härlig stämning i lokalen! 

Ansvariga för detta arrangemang är P07.
Herr H2
Referat: Palmstaden IK H2 - Bjärreds IBK H2
En poäng med hem från Trelleborg
2018-12-08 23:36, Herr H2
Matchen mot Palmstaden slutade 4-4 efter förlängning. Fler bilder under bildgalleriet.
 
Herr H2
Referat: Bjärreds IBK H2 - Munka Ljungby IBK Akademi
Storseger mot Munka Ljungby
2018-11-28 17:17, Herr H2
Fler bilder finns i bildgalleriet.
Förra matchen Bjärred spelare, för tre dagar sedan, så gjorde Bjärred en fantastisk första halvlek och ledde med 5-1 men sen kom Landskrona tillbaka steg för steg och det blev tillslut väldigt spännande. Även i matchen mot Munka började Bjärred bra, hög hastighet, mycket avslut, spel både i slottet och på kanterna. Efter första perioden stod det 5-0 till Bjärred, skulle laget dra ner på tempot och släppa upp Munka eller hade de krafter att köra vidare i samma ursinniga tempo? Skulle Gustav fortsätta efter att ha gjort 3 mål i första och skulle Adam fortsätta på samma sätt, han som gjorde samtliga assist i första perioden?

Gustav fick tyvärr utgå i andra efter en mindre skada men Bjärred fortsatte sitt höga tempo och Munka hade svårt att hänga med. Lite rädda blev vi dock när Munka gjorde 5-1 i början av andra. Skulle återhämtningen börja nu? Men så blev det inte. Bjärred kontrollerade matchen, spelade runt både på planen och på alla tre femmor och andra spelare klev fram och Ludde, Isak och Micke gjorde mål samtidigt som Joakim höll tätt där bak. Juniorkedjan ville väldigt mycket och lyckades på slutet av andra perioden äntligen göra mål, då Felix på något udda sätt fick in returen på Tims avslut. 9-1 inför sista perioden.

Matchen kändes lite avslagen och klar för Bjärred så när Isak missade en straff blev det inte så stor uppståndelse. Tempot drogs ner lite men juniorkedjan höll tempot upp och tryckte in två mål till och Adam kom tillbaka när han assisterade Micke till kvällens andra.

Genom segern kliver Bjärred upp på andra plats i tabellen samtidigt som Gustav och Adam är i topp i mål och assistligan. 

Nu väntar tre spännande matcher innan jul, Lönsboda, Palmstaden och Svedala innan serien vänder.


Köp julklappar hos BIBK
2018-11-28 17:10
Köp dina innebandyjulklappar hos Bjärreds IBK.

Beställ dina klubbkläder här i shoppen direkt på nätet och hämta ut dem i kansliet i Bjärehovshallen. Alla kläder kommer från våra leverantörer Stanno, Exel och Innebandyesset. Om ni har frågor eller behöver prova en vissa storlek kontakta kansliet.

Beställ senast 13 December för att vi skall hinna få hem och trycka namn på klapparna innan jul.

Strumpor, mössor och flaskor finns att köpa i klubbens kiosk.

Här finns webshoppen: bibk.storedo.com
Tight match mot FC Helsingborg
2018-11-14 17:00
FC Helsingborg kom till Bjärred med ett snabbt ungt lag men i början var det Bjärred som tog tag i matchen. Läs referatet och se alla bilder från matchen på Herrlagets sida. 
Nyheter från våra lag