Bjärreds IBK bjuder in alla gröna och blåa lag till Påskcupen i Bjärred
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
H4 till kval
2019-03-17 21:29
Bjärreds nystartade herrlag har under säsongen spelat i division 4. 16 matcher har de spelat och det har blivit 11 vinster och endast 3 förluster. Detta gör att laget slutar på andra plats och är klara för kval till division 3. Laget tränas av Max Lundmark som även spelar i laget. Truppen består av runt 20 spelare i åldern 20-25 år som alla spelat i Bjärreds IBK, och nu är tillbaka i klubben.

Under söndagen spelades sista seriematchen mot IBK Lund och laget behövde vinna för att vara helt säkra på kval och redan efter 27 sekunder gjorde firma Folkesson/Widenborg 1-0 till Bjärred och de fortsatta sen att leverera hela matchen. William Folkesson gjorde 5 poäng totalt vilket gör att han vann lagets interna poängliga. Laget ville bjuda publiken på ett trevligt avslut så runt 19.55 tog kapten Max och lyfte en långboll mot Felix Blom som sprang sig fri och rullade in bollen under Lunds målvakt, klockan stod då på 19.59. Snyggt avslut på serien, nu gör vi oss redo för kval. (se bild)

Kvalet kommer att spelas de första veckorna i April och i Bjärreds kvalgrupp ingår Malmö FBC och Willands från Kristianstad samt något lag till. Matchtider kommer inom kort. 
Sommarläger i Bjärred
2019-03-11 22:01
Planeringen är igång, det blir sommarläger i Bjärred i år igen. Vecka 25 för pojkar, vecka 26 för flickor och vecka 32 för alla. Mer info kommer.
Bjärredspelare till RIG
2019-02-22 17:21

Bjärreds IBK är stolta att meddela att en av våra unga spelare, Adam Strand, född 2003 antagits till RIG, Riksidrottsgymnasiet. RIG är Svenska Innebandyförbundets satsning på unga talangfulla spelare. Endast 8 herrspelare tas in varje år och Adam är första skåning på många år som antagits till denna prestigefulla skola i Umeå. Adam har spelat i Bjärred sedan knatteåren och vi önskar nu Adam lycka till med studierna i höst men först hoppas vi att han fortsätter att leverera i klubbens P02/03 och JAS-lag. 

Bjärreds IBK satsar på våra ledare
2019-01-28 17:34
Under våren gör Bjärreds IBK tillsammans med Skånes Innebandyförbund en omfattande satsning på ett stärkt ledarskap. Det innebär att vi i ännu högre grad framöver lägger resurser och fokus på att utveckla våra tränare, föreningsledare och domare. SIU i praktiken är en av de mer omfattande delsatsningarna i ett stärkt ledarskap. Första utbildningstillfället är torsdagen den 31 Januari i Bjärehovhallen och leds av Emil Risberg, fd utveckling och landslagschef på Svenska Innebandyförbundet.
Påskcupen 2019
2019-01-28 17:07

Förra året startade Bjärreds IBK Påskcupen, en turnering för våra yngre spelare där det händer nånting hela tiden. Turneringen är för alla som spelar på grön och blå nivå. Massor av innebandy så klart men också aktiviteter runt matcherna hela tiden. Runt 50 lag var här och alla ville komma tillbaka igen så nu kör vi igen, fast ännu mer innebandy, mer laser och musik och snabbare Speedshooting.


Under påsken 2019, 19 – 22 April, i Bjärehovs idrottshall i Bjärred, spelar vi turnering.

Kom med lämpligt antal spelare i varje lag, är ni fler spelare anmäler ni två lag. Detta för att alla spelare skall få ordentligt med utvecklande speltid. En turneringsgåva utlovas till samtliga spelare och ledarna får givetvis kaffe under dagen. Alla lag utlovas minst 3 matcher á  2x10 min.


Turneringen är sanktionerad av Skånes Innebandyförbund. Alla matcher döms av licensierade ungdomsdomare.


Mer info finns på www.påskcupen.se 

Nyheter från våra lag