Sommar och sol, nu skjuter vi dragskott i hagen!
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
BIBK sommarläger vecka 26
2019-07-01 22:14
Några bilder från tjejernas vecka som innehöll mycket innebandy, men som syns på bilderna mycket annat skoj.
Stort tack till Ellen, Alma, Adam och Filip som var ledare denna vecka.
Sommarträning
2019-06-06 20:40
Uppehåll för många lag men vissa lag kör sommarträning runt om i Bjärred, i hallarna eller ute. Vila från innebandyn, men håll formen och träna gärna ihop med kompisarna i ditt lag.
Är du ung och vill du vara med och påverka Skånsk innebandy?
2019-05-24 11:23
 Under våren 2019 beslutade Skånes Innebandyförbund att skapa ett ungdomsråd där ungdomar bland annat får chansen att utmärka sig i sitt CV för framtida jobb. Förutom detta ger en plats i ungdomsrådet en utmärkt möjlighet att bli förberedd för ett arbete i en styrelse eller förening/förbund framöver. Vill du vara en av dem? Då ska du söka till ungdomsrådet i Skånes Innebandyförbund. 

Syftet med ungdomsrådet är att öka er ungas inflytande och ansvar inom skånsk innebandy, såväl hos  Skånes IBF som i föreningar. Vi vill skapa ett mervärde för dig som deltar i ungdomsrådet, som din förening/förbund i skånsk innebandy, vilket i förlängningen kommer leda till att du som ungdom gynnar idrottsrörelsen och det omgivande samhället i stort genom din representation som ung i idrottsrörelsen. 

 Vi söker er som är mellan 15 – 19 år. Vill ni vara med i vårt ungdomsråd kontaktar ni Ida Fjällmyr på ida.fjallmyr@innebandy.se, 040 – 600 59 62
Årsmöte 28 Maj 18.00
2019-05-08 14:41

Bjärreds IBK välkomna alla medlemmar till årsmöte tisdagen den 28 Maj kl 18.00. 

Årsmötet äger rum i Bjärehovhallen, i cafeet. Motioner och förslag skall vara klubbens kansli tillgängliga senast den 22 Maj. Om förslag finnes på nya styrelsemedlemmar skall detta anmälas till klubbens kansli också senast den 22 Maj.

Agenda för mötet och protokoll efteråt kommer att göras tillgängliga via klubbens hemsida.

Välkomna - Styrelsen Bjärreds IBK
Uppstart Pojkar och Flickor 2012
2019-04-28 12:33
Bjärreds IBK kommer att starta upp nya knattelag, Pojkar 2012 och flickor 2012. Vi kommer att starta med provträningar under våren för pojkarna och sen tillsammans med Innebandyförbundets satsning i skolorna på "Fokus tjejer" starta upp tjejlaget i samband med skolstarten. Mer info kommer, vet ni redan nu att ni är intresserade så anmäl er i formuläret under "Medlem".
Nyheter från våra lag