Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandy spel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Sommarläger 2017, vecka 33
2017-02-10 15:13
Även i år kommer Bjärreds IBK hålla sommarläger i Bjärred i vecka 33. Planeringen är i full gång och det kommer att bli massa kul med och runt innebandyn. Vi kommer att vara både inne och ute och alla kommer att kunna vara med. 
Anmäl er redan nu, så får ni mer information efterhand som programmet blir klart.

Datum: 14-17 Augusti
Plats: Bjärehovshallen och andra ställen i Bjärred
Ålder: Barn födda 2006-2010
Pris: 1200 SEK
Anmälan: Skicka ett mail till kansli.bibk@gmail.com
Skånemästerskap 2017
2017-02-08 16:47
Det prelininära schemat för Skånemästerskapet 2017 har kommit.

Lördag 25 Mars

P01 spelar i Lönsboda och möter Lönsboda, Åstorp/Kvidinge och Frosta. Slutspel på söndagen i Åstorp

P03 spelar i Staffanstorp och möter Stanstad, Munka Ljungby och Veberöd. Slutspel på söndagen i Höllviken

HJ18 spelar i Bjärred på hemmaplan och möter Malmö FBC, IBK Lund, FC Helsingborg och Engelholm. Slutspel på söndagen i Höllviken

Lördag 1 April

P00 spelar i Skurup och möter Malmhaug, Åstorp, Skurup och Engelhom. Slutspel på söndagen i Skurup.

P04 spelar i Bjärred på hemmaplan och möter IBK Lund, Palmstaden, Åstorp och Lönsboda. Slutspel på söndagen i Munka Ljungby.

F04 spelar i Ängelhom och möter Engelholm, Lomma och Åstorp/Kvidinge. Slutspel på söndagen i Malmö.

Söndag 2 April

DJ20 (damjunior) spelar i Skurup och möter Skurup, Palmstaden och Åstorp/Kvidinge. Slutspel samma dag i Skurup.

Tränarna har mer info.Bjärreds IBK söker en domaransvarig
2017-01-25 20:17
En viktig del i en innebandymatch är domaren. För våra seniorer och äldre ungdomslag kommer dessa domare från förbundet. Men i våra yngre lag kommer domare från klubben, äldre spelare som extraknäcker som domare och utnyttjar sina innebandykunskaper även på detta sättet. Klubben har ett tydligt och väl uppbyggt system från vår tidigare domaransvarig men söker nu en person som kan ta över denna syssla. Ingen egen domarerfarenhet eller kunskap krävs. Uppgiften består i att organisera och lägga upp ett schema för domarna och hjälpa klubben så att vi alltid har domare till våra matcher. Tillsammans med utbildningsansvarig ser du även till att domarna får den utbildning som förbundet erbjuder.Om någon förälder vill stötta sina barn och klubben med lite av sin tid hade detta uppskattats av alla domare,  tränare och styrelse som lägger mycket tid i klubben. 

Är du intresserad kontakta kansliet på kansli.bibk@gmail.com
Skånederbyt i SSL
2017-01-24 20:57

Den 7/2, kl.19.00, är det Sundsderby på Helsingborg Arena när FCH möter Höllviken. För att göra detta till en riktig Skånsk innebandyfest bjuder sponsorerna på entrén. Redan nu kan föreningar, lag och andra grupper säkra sin plats till vårens hetaste derby.

Senast det var Sundsderby i Helsingborg Arena var det 3 922 personer på plats. Denna gången ska vi över 4 000 och visa resten av landet att Skånsk innebandy är landets bästa. Det kommer bli en fullmatad innebandyupplevelse med några av världens bästa spelare, uppträdande, tävlingar och mycket mer. För att säkra att just du och ditt lag får de bästa platserna boka redan idag!

Boka era biljetter HÄR

Tjejer dömer tjejer
2017-01-21 16:29
Bjärreds IBK har som ambition att få in fler av våra äldre spelare som domare för våra yngre lags matcher. Imorgon 22 Januari är första gången BIBK kan ställa upp med två kvinnliga domare till en tjejmatch. Klubben är väldigt glada för detta och hoppas att fler kommer, samtidigt som vi tror att äldre spelarna är och blir stora förebilder för våra yngre tjejer och killar.

Detta har aldrig tidigare varit möjligt, så detta är en milstolpe i BIBKs historia:)

Den historiska matchen kommer spelas kl 09:30 i Bjärehovhallen mellan Bjärreds IBK flickor 04/05 och Engelholm.

Domare kommer vara Emilia Siding och Matilda Fridqvist Nimvik.
Nyheter från våra lag