Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Sommarläger 2 - Girls week
2020-07-08 13:30

Fler bilder (+12) >>
Vecka 26 kördes andra veckan av vårt sommarläger, och det var en riktig sommarvecka med sol, sol och sol. Därför var vi mycket ute och varvade innebandy med andra roliga saker, tex såpabandy. Våra äldre tjejer Alma, Ellen och Signe var ledare och vi hade tjejer från alla av våra yngre lag. Det såg ut som om tjejerna hade en väldigt rolig bvecka, vi ses i höst igen när alla tjejlagen fortsätter spela innebandy i Bjärred.
Sommarträning
2020-07-02 18:53
Bjärreds IBKs lag kör just nu sommarträning, vissa tränar innebandyteknik, ansdra kör fys på stranden och vissa lag vilar sig i form och förbereder sig för säsongen som börjar i Augusti.
Halva priser på Salming löp produkter
2020-07-02 13:10
Vår utrustningsponsor Salming bjuder på halva priset på allt till löpningpå sin hemsida, salming.com. Använd koden "BjärredsIBK"
Sommarläger I
2020-06-19 08:50
Första sommarlägret är slut. I en vecka har en stor grupp killar passat, gjort dragningar och satt bollen i krysset med assistans av våra duktiga ledare. Mycket skratt, spring och en del svett har det blivit både ute och inne. Veckan slutade som vanligt med turnering och diplom. Nästa vecka är det tjejernas tur och sen kör vi nästa läger i Augusti. Heja Bjärreds IBK.
Nytt lag för Pojkar/Flickor 20013
2020-06-09 15:41
Varje år startat Bjärreds Innebandyklubb lag för våra yngsta spelare, till hösten 2020 drar vi igång träningar för pojkar och flickor födda 2013.

Träningstider och plats är inte klart än och mer info kommer, men vill ni redan nu anmäla er4t intresse så gör det under menyn "Medlem", så kontaktar vi er när det drar igång i höst.
Nyheter från våra lag