Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Skånemästerskap herrar
2020-08-14 09:37
Bjärred har lottats mot Malmhaug, Stanstad och Genarp. Två hemmamatcher och en bortamatch. Vi kommer att streama hemmamatcherna i Innebandyappen för dem som vill följa laget när vi inte får ha publik. De tre bästa i gruppen går vidare till slutspel som ligger under hösten.
Träningsmatcher och Skånemästerskap - se dem "live"
2020-08-13 09:25
Flera lag är igång och spelar träningsmatcher, och H2 laget börjar snart spela matcher i Skånemästerskapet. Eftersom klubben följer de rekommendationer runt Covid som gäller är INGEN publik välkommen på dessa matcher. Spelare, ledare och några funktionärer är de som kommer att vara på plats.

Klubben kommer att livestreama så många matcher vi kan i Innebandyappen. Ladda ner appen och följ era lag via nätet.

Så fort det finns möjlighet att släppa in publik så kommer vi självklart att göra det, men även då enligt de rekommendationer som finns från myndigheter.
Kick-off 30 Augusti
2020-07-16 12:05
Boka in söndagen den 30 Augusti för KickOff med Bjärreds Innebandyklubb. Alla lag blir inbjudna för en rolig dag i Bjärehovshallen. Vi spelar innebandy, kollar på klubb och matchkläder, tar lagfoton och annat som passar när säsongen drar igång.

Mer exakt planering kommer längre fram.
Sommarläger 2 - Girls week
2020-07-08 13:30

Fler bilder (+8) >>
Vecka 26 kördes andra veckan av vårt sommarläger, och det var en riktig sommarvecka med sol, sol och sol. Därför var vi mycket ute och varvade innebandy med andra roliga saker, tex såpabandy. Våra äldre tjejer Alma, Ellen och Signe var ledare och vi hade tjejer från alla av våra yngre lag. Det såg ut som om tjejerna hade en väldigt rolig bvecka, vi ses i höst igen när alla tjejlagen fortsätter spela innebandy i Bjärred.
Halva priser på Salming löp produkter
2020-07-02 13:10
Vår utrustningsponsor Salming bjuder på halva priset på allt till löpningpå sin hemsida, salming.com. Använd koden "BjärredsIBK"
Nyheter från våra lag