Sommarlov, då kör vi fys på stranden...
Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen
Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Försäsongsmatcher
2018-08-14 13:55
Våra lag börjar planera in träningsmatcher och även Skånemästerskapet är på gång för H2 laget. Gå in i kalendern och se vad era favoritlag har på gång den närmsta tiden.
Domarutbildningar
2018-08-09 08:32
Bjärreds IBK genomför under september två domarutbildningar i Bjärehovhallens Café.

Matchledarutbildning tisdagen den 4 september kl 18-22, för Er som är födda 03 eller 04. Vi bjuder på fika. Ni som inte fått kallelse anmäler er till Ulla på kansli.bibk@gmail.com.

Ungdomsdomarutbildning söndagen den 16 september kl 9-17, för Er som är födda 02 eller tidigare. Vi bjuder på lunch och fika. Ni som inte fått kallelse anmäler er till Ulla på kansli.bibk@gmail.com.

Bägge dessa utbildningstillfällen är öppna för andra klubbar. Anmälan görs via er egen klubb som sen anmäler via IBIS.

Ni som är födda 01 eller tidigare kan gå distriktsdomarutbildning. Anmäl er till Ulla på kansli.bibk@gmail.com.
20 Augusti börjar innebandysäsongen
2018-08-07 10:23
Från den 20 Augusti börjar innebandysäsongen igen. Vissa lag har tjuvstartat och tränat i sommar, andra väntar lite till. Exakta träningstider och information kommer från respektive tränare.

Nytt för i år är att inga lag tränare i LBTK-hallen, vi kommer att hålla till i Bjärehovshallen, Rutsborgshallen och Löddesnäshallen. Annat som är nytt för i år är att vi startar upp ett lag för Pojkar födda 2011, ett lag för Flickor födda 2011 och ett herrlag som startar i division4

Årsmöte 2018
2018-06-29 13:27
Årsmötet i Bjärreds IBK hölls en varm dag i Maj (30) utomhus vid Bjärehovshallen.

Mats Blom lämnade styrelsen efter många förtjänstfulla år i klubben och ersattes av Christoffer Ousbeck som är tränare för P07 och P09. I övrigt ser styrelsen ut som i fjol med Ordförande Rickard Högberg, kassör Stefan Svensson och ledamöter Peter Strand, Peo Hedin, Anna Karin Ekström och Magnus Persson.

Styrelsemötet antog förslaget att byta räkenskapsår så att det sammanfaller med innebandysäsongen. Klubbens ekonomi är under kontroll men vissa justeringar i utgifter och intäkter behövs inför kommande säsong, och styrelsen tog beslut om nya justerade medlemsavgifter.

Styrelsen beviljades ansvarsfrihet från mötet och revisorn hade inga anmärkningar på klubbens räkenskaper. 

Protokoll och dokument från mötet finns på hemsidan.
Slut på sommarläger #2 - vilken vecka!
2018-06-28 18:01
Så var även sommarens andra innebandyvecka slut, och vilken vecka det blev sen! Tillsammans med Rebecka och Amanda har de gjort allt möjligt kul både på och utanför planen. Hoppas vi ses även nästa sommar!

Nyheter från våra lag