Vi använder Cookies för att ge dig en så bra upplevelse som möjligt.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandyspel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Juniorallsvenskan - Bjärred vs Lomma - kom till Bjärehov
2020-02-10 20:41
På tisdag kväll 11 Feb 19.00 är det en toppmatch i Juniorallsvenskan. Bjärreds gula giganter tar emot ett lag som blandar killar från Malmö och Lomma. Båda lagen krigar om topplaceringarna i serien vilket tar dem vidare till SM-slutspelet. Kom till Bjärehovhallen och heja fram killarna från Bjärred. Passa på att se snabb, snygg och häftig innebandy med mycket hjärta. Alla spelare i klubben, och gärna föräldrar också är välkomna till Bjärehov kl 19.00
Derby i Bjärehov på lördag
2020-01-30 13:47
Lomma FBC har de senaste åren alternerat mellan division 2 och division 3 och det har varit spännande derbyn mot Bjärred. I år spelar Lomma i division 3 och 4 och Bjärred har ett lag i div 2 och ett i div 3 så nu är det dags för derby igen. Lördag 16.00 i Bjärehovshallen är det som gäller. Lomma toppar tabellen men Bjärred några poäng bakom, vi ser fram mot en häftig match.
Ladda ner nya appen
2020-01-29 12:07

Svensk Innebandys nya app ersätter vår tidigare app och har massor av nya funktioner som gör att alla matcher kan få en härlig bevakning med bilder, video, livestreaming, kommentarer och hejarop.

Via appen kan ni följa era lags seriematcher live. Här finns livescore, spelprogram, resultat och tabeller för all svensk innebandy, och alla som är på plats på matchen kan bidra till rapporteringen genom foto, film, livesändning, hejarop och kommentarer.


Poängliga läggs till den 31/1 och även andra förbättringar är på väg. Ladda ner appen där du brukar ladda ner appar.

Gothia Cup 3-6 Januari
2020-01-02 18:39
Följ Bjärreds tre lag som spelar Gothia Cup

Använd länken och kolla in livebilder, resultat och annat från herrnuiniorerna, Pojkar 03 och Flickor 04/05.

Häftig match i Bjärred innan jul
2019-12-15 18:42
Snart är det jul men fyra lag har matcher kvar, två av dessa är lite mer ovanliga.

På onsdag kväll den 18/12 kl 20 spelar Bjärreds herrlag kvartsfinal i Skånemästerskapet. För motståndet står Åstorp som i vanliga fall spelar i Allsvenskan, det blir en tuff nöt för Bjärred, men ingenting är omöjligt. Oskar och hans spelare skall göra allt för att ta sig till semifinal.

Dagen efter, på torsdag den 19/12 kl 20 spelar Bjärreds Juniorlag mot Skånelaget. Skånelaget tas ut varje på med de bästa 16 åriga killarna i Skåne som får åka på turnering på jullovet och möta andra distriktslag. Bjärred har i år 2 killar i Skånelaget, William Fogwall och Adam Strand, dessutom är Skånelagets tränare Erik Hensfelt, som även tränar Bjärreds juniorlag.

Om läxorna och proven är över hade det varigt roligt om så många som möjligt kom till Bjärehovhallen, och kollade in dessa häftiga matcher innan vi alla tar några dagars jullov.
Nyheter från våra lag