Bjärreds Innebandyklubb
Välkommen till Bjärreds IBK

Välkommen till Bjärreds IBKs hemsida. Vi bedriver innebandy spel för pojkar och flickor, från knatte till senior. Läs mer om vår verksamhet här på hemsidan.
Bjärred satsar på våra juniorer, startar JAS lag
2017-04-07 09:57

Bjärreds satsning på ett damlag har slagit väl ut så nu gör vi nästa satsning i Bjärreds IBK. Till säsongen 2017-2018 kommer Bjärred anmäla ett lag till Juniorallsvenskan (JAS). Detta lag kommer att ta upp kampen med de andra stora klubbarna i Skåne men även fungera som en inkörsport till seniorlaget. Ett JAS lag får ha spelare tom det året de fyller 18 år.


Som ansvarig tränare för detta nya JAS-lag har klubben anställt Alexander Holmqvist, med gedigna erfarenheter både som tränare och spelare på hög nivå. Alex kommer tillsammans med övriga ledare runt våra juniorer och äldre pojkspelare under sommaren lägga upp strategin inför nästa säsong. Tillsammans med vår A-lags tränare Oskar kommer Alex att ta fram en spelidé baserad på en snabb, offensiv och positiv innebandy som kommer att genomsyra alla klubbens lag på sikt.


För den som är intresserad och vill veta mer om Bjärreds JAS satsning kontakta kansli.bibk@gmail.com eller någon av ledarna runt laget.


Välkommen Alex och se upp övriga lag i Skåne, nu satsar Bjärred på Juniorallsvenskan.

Årsmöte Bjärreds IBK 15 Maj
2017-04-06 12:42
Måndagen den 15 Maj kl 18.30 håller Bjärreds IBK årsmöte i cafeet i Bjärehovshallen. Alla medlemmar och ledare är välkomna. 

Motioner och förslag skall vara kansliet tillhanda senast 1 Maj. kansli.bibk@gmail.com

Anmälan till årsmötet för att planera förtäring görs på samma email.

//Styrelsen
Bjärreds damlag är klara för Division 2.
2017-04-04 22:45

För ett år sedan gjorde ett gäng tjejer sin första provträning tillsammans i Bjärred och under våren och sommaren byggdes laget som nu spelat sin första säsong tilllsammans. Efter att ha varit obesegrade under hösten slutade laget till slut på andra plats i serien. Kval med tre matcher har startat och efter två klara segrar mot V Ingelstad och nu Gårdarike är laget redan nu klara för division 2. En match kvar mot Höllviken på fredag.

Grattis tjejer, det blir spännande att följa er i division 2 nästa säsong.

Fartfyllt på mixad träning
2017-04-04 22:27

Eftersäsongen är här och för att fortsätta hålla glädjen för innebandy vid liv, så var det idag mixad träning för herrseniorerna, juniorerna och P01. 

Med 27 utespelare och tre målvakter riggades tre småplaner där de sex lagen körde matcher nonstop i högt tempo och det var underbart att se glädjen hos hela gänget. Idag revs verkligen åldersmurar, vilket bådar gott för framtiden. Nästa tisdag kör vi igen, men då på stor plan.

Skånemästerskap 2017
2017-03-23 11:30
Skånemästerskapet är över för denna gången men tyvärr inga mästare från Bjärred. Dock många bra insatser från de lag som har varit i farten varav många tog sig till slutspel. 
Nyheter från våra lag