SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

 
Golvpoolen är störst inom golv, kakel och badrum!

Golvpoolen är Sveriges största varuhus inom golv, kakel och badrum! Vi erbjuder Dig alltid det bredaste sortimentet till de bästa priserna. Vår duktiga personal ställer dessutom mer än gärna upp med tips och inspiration om Du behöver råd på vägen.

I Golvpoolens stora butiker i Malmö, Helsingborg och Göteborg tillsammans med vår webbutik finner du det mesta inom golv såsom trägolv, parkettgolv, laminatgolv och golvvärme. Inom byggkeramikavdelningen finns kakel, klinker, mosaik, dekor och natursten. I vår stora avdelning med badrum har vi badrumsinredning, dusch, duschvägg, badkar, massagebadkar samt sanitetsporslin såsom handfat, kommod, högskåp, speglar, spegelskåp, toalettstol samt köksblandare, tvättställsblandare, takduschar och badrumstillbehör.


LÄNK

Innebandyesset är Skånes enda renodlade innebandybutik. Allt från bollar till målvaktsburar och målvaktskläder finns hos Innebandyesset på Kronborgsvägen 7 i Malmö. Spelare i Bjärreds IBK har rabatt på allt i butiken mot uppvisande av medlemskort.

Stanno är ett modernt, professionellt varumärke för Teamwear ordentligt på frammarsch och inriktar sig till de flesta utav lagidrotter.

Många idrottsföreningar i hela landet har redan upptäckt och valt Stanno som sin samarbetspartner.

Stanno står för kvalité, många olika och passande färger till just Din förening, förmånliga priser och bra lagersaldon!

Stanno är klädleverantör till Bjärreds IBK av både matchkläder som overaller och tröjor. 


LÄNK


Salming innebandy har såklart sitt ursprung från hockeylegenden Börje Salming.  Salming gör no nonsense products for no nonsense people.

Salming innebandy har genom åren jobbat mycket med produktutveckling av sina innebandyprodukter. De var t ex först med innebandyskor både för utespelare och skor för innebandymålvakten. Salming är också det märke som jobbat mycket med innebandymålvaktens skydd. De har utvecklat långärmad skyddsväst, halsskydd och formade knäskydd. 

Innebandybollar är ytterligare ett område där Salming bidragit till en hel del nytänk. Dels hur det dimplade ytmönstret fungerar, men också genom att studera balans och rotation. Salmings Aero+ innebandyboll har balkar på insidan för att ge bollen ett mer stabilt rörelsemönster.

Salming är Bjärreds IBKs leverantör av klubbor och målvaktsutrustning till våra representationslag, även våra medlemmar har bra rabatter på Salming klubbor hos Innebandyesset.Bjurfors är idag ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi på Bjurfors lämnar aldrig något åt slumpen när det kommer till din bostadsaffär, oavsett vilken typ av fastighet eller hem du söker efter. Som kund hos Bjurfors behöver du aldrig nöja dig med mindre. Välkommen till oss för att uppleva bästa möjliga bostadsaffär.


Alfa Lavals kärnverksamhet baseras på tre nyckelteknologier: värmeöverföring, separering och flödeshantering. Alla tre har stor betydelse för industriföretag och Alfa Lavals tekniska expertis innehar här en ledande ställning. Alfa Lavals produkter säljs i cirka 100 länder, i 50 av dessa finns egna försäljningsorganisationer. Företaget har 20 stora produktionsenheter 12 i Europa, sex i Asien och två i USA

Kan du hjälpa till att förbättra föreningens inkomster?

Bjärreds innebandyklubb är en ideell förening som bygger på intäkter från medlemmar. Då föreningen vill hålla dessa avgifter på låga nivåer och samtidigt kunna erbjuda en meningsfull träning för barn och ungdomar så söker vi ständigt efter nya sponsorer. Föreningens ekonomi är god men vi vill gärna vidareutveckla klubben och detta kräver investeringar.

 

Under de senaste åren har vi inom styrelsen jobbat aktivt med att söka sponsorer som vi kunnat exponera på matchkläder, på vår hemsida och matchprogram, samt på sarg och skyltar i Bjärehovshallen. Med hjälp av dessa bidrag har föreningen valt att investera i en kiosk som i sin tur genererar större intäkter till såväl klubben som till respektive lag. Vidare har klubben valt att investera i en välmeriterade tränare för våra herr, dam och juniorlag som utöver att utveckla våra lag även kommer vara övriga lag behjälpliga i såväl ledarkurser som att ta fram övningar och spelmodell för klubbens alla lag. Detta generar således bättre innebandykunskap för alla våra barn och ungdomar.

 

Att söka nya sponsorer tar en del i tid och kräver kontakter och därför söker styrelsen hjälp av er medlemmar. Känner ni något företag som kan hjälpa föreningen med ett bidrag? Vi har valt att söka många mindre sponsorer och vi är övertygade om att det finns många fler företag som kan hjälpa till. Men vi behöver er hjälp att finna dessa!


Vet ni med er att ni eventuellt skulle kunna stötta klubben eller på annat sätt har kontakter, kontakta gärna undertecknad.

 

Styrelsen hoppas att vi har fler engagerade föräldrar som kan tänka sig hjälpa till att utveckla klubben så att vi därmed kan skapa en ännu bättre förening för våra barn och ungdomar och samtidigt kunna bibehålla låga medlemsavgifter.

 

 


 

Christian Ekman

0727189700

christian.ekman@zidcore.com

Sponsoransvarig Bjärreds IBK