SportAdmin använder Cookies för att förbättra din användarupplevelse. Genom att klicka på Jag Godkänner tillåter du detta. Här kan du läsa mer om cookies och hur SportAdmin använder dem.
Bjärreds Innebandyklubb
Passar först och skjuter sen

 
Innebandyesset

Innebandyesset är Skånes enda renodlade innebandybutik. Allt från bollar till målvaktsburar och målvaktskläder finns hos Innebandyesset på Kronborgsvägen 7 i Malmö. Spelare i Bjärreds IBK har rabatt på allt i butiken mot uppvisande av medlemskort.

 
Stanno

Stanno är ett modernt, professionellt varumärke för Teamwear ordentligt på frammarsch och inriktar sig till de flesta utav lagidrotter.

Många idrottsföreningar i hela landet har redan upptäckt och valt Stanno som sin samarbetspartner.

Stanno står för kvalité, många olika och passande färger till just Din förening, förmånliga priser och bra lagersaldon!

Stanno är klädleverantör till Bjärreds IBK av både matchkläder som overaller och tröjor. 

 

LÄNK

Salming
 
Salming innebandy har såklart sitt ursprung från hockeylegenden Börje Salming.  Salming gör no nonsense products for no nonsense people.

Salming innebandy har genom åren jobbat mycket med produktutveckling av sina innebandyprodukter. De var t ex först med innebandyskor både för utespelare och skor för innebandymålvakten. Salming är också det märke som jobbat mycket med innebandymålvaktens skydd. De har utvecklat långärmad skyddsväst, halsskydd och formade knäskydd. 

Innebandybollar är ytterligare ett område där Salming bidragit till en hel del nytänk. Dels hur det dimplade ytmönstret fungerar, men också genom att studera balans och rotation. Salmings Aero+ innebandyboll har balkar på insidan för att ge bollen ett mer stabilt rörelsemönster.

Salming är Bjärreds IBKs leverantör av klubbor och målvaktsutrustning till våra representationslag, även våra medlemmar har bra rabatter på Salming klubbor hos Innebandyesset.
 
 
Golvpoolen

Golvpoolen är störst inom golv, kakel och badrum!

 

Golvpoolen är Sveriges största varuhus inom golv, kakel och badrum! Vi erbjuder Dig alltid det bredaste sortimentet till de bästa priserna. Vår duktiga personal ställer dessutom mer än gärna upp med tips och inspiration om Du behöver råd på vägen.

I Golvpoolens stora butiker i Malmö, Helsingborg och Göteborg tillsammans med vår webbutik finner du det mesta inom golv såsom trägolv, parkettgolv, laminatgolv och golvvärme. Inom byggkeramikavdelningen finns kakel, klinker, mosaik, dekor och natursten. I vår stora avdelning med badrum har vi badrumsinredning, dusch, duschvägg, badkar, massagebadkar samt sanitetsporslin såsom handfat, kommod, högskåp, speglar, spegelskåp, toalettstol samt köksblandare, tvättställsblandare, takduschar och badrumstillbehör.

 

LÄNK

Andsjö Fastighet

Har du behov av kontor, produktion och lager? Eller behöver du en erfaren samarbetspartner som kan industri, exploatering och bostad? Eller behöver du hyra en modern bostad? Då är du välkommen till oss på Andsjö Fastighets AB. Hör av dig redan idag!

Andsjö Fastighets AB äger, förvaltar och utvecklar kommersiella fastigheter och förädlar mark för bostadsändamål. Vi finns i Skåne, Blekinge och Småland och har över 40-års erfarenhet av alla typer av fastighetsförvaltning inom industri och bostäder. 

Bjurfors
 

Bjurfors är idag ett av Sveriges största och äldsta privatägda mäklarföretag och bedriver vår verksamhet i storstadsregionerna som Stockholm, Göteborg och Malmö. Vi på Bjurfors lämnar aldrig något åt slumpen när det kommer till din bostadsaffär, oavsett vilken typ av fastighet eller hem du söker efter. Som kund hos Bjurfors behöver du aldrig nöja dig med mindre. Välkommen till oss för att uppleva bästa möjliga bostadsaffär.

 

Kan du hjälpa till att förbättra föreningens inkomster?

Bjärreds innebandyklubb är en ideell förening som bygger på intäkter från medlemmar. Då föreningen vill hålla dessa avgifter på låga nivåer och samtidigt kunna erbjuda en meningsfull träning för barn och ungdomar så söker vi ständigt efter nya sponsorer. Föreningens ekonomi är god men vi vill gärna vidareutveckla klubben och detta kräver investeringar.

 

Under de senaste åren har vi inom styrelsen jobbat aktivt med att söka sponsorer som vi kunnat exponera på matchkläder, på vår hemsida och matchprogram, samt på sarg och skyltar i Bjärehovshallen. Med hjälp av dessa bidrag har föreningen valt att investera i en kiosk som i sin tur genererar större intäkter till såväl klubben som till respektive lag. Vidare har klubben valt att investera i en välmeriterade tränare för våra herr, dam och juniorlag som utöver att utveckla våra lag även kommer vara övriga lag behjälpliga i såväl ledarkurser som att ta fram övningar och spelmodell för klubbens alla lag. Detta generar således bättre innebandykunskap för alla våra barn och ungdomar.

 

Att söka nya sponsorer tar en del i tid och kräver kontakter och därför söker styrelsen hjälp av er medlemmar. Känner ni något företag som kan hjälpa föreningen med ett bidrag? Vi har valt att söka många mindre sponsorer och vi är övertygade om att det finns många fler företag som kan hjälpa till. Men vi behöver er hjälp att finna dessa!


Vet ni med er att ni eventuellt skulle kunna stötta klubben eller på annat sätt har kontakter, kontakta gärna undertecknad.

 

Styrelsen hoppas att vi har fler engagerade föräldrar som kan tänka sig hjälpa till att utveckla klubben så att vi därmed kan skapa en ännu bättre förening för våra barn och ungdomar och samtidigt kunna bibehålla låga medlemsavgifter.

 

 


 

Christian Ekman

0727189700

christian.ekman@zidcore.com

Sponsoransvarig Bjärreds IBK

Flugger Färg

Färger inspirerar oss. Färger ökar vår aptit för livet och fokuserar vår uppmärksamhet. Färger omger oss varje dag och påverkar hur vi agerar, känner och beter oss.

Precis rätt nyans av lila på ditt kontor kommer att få din kreativitet att flöda och främja nya sätt att tänka.  Att använda en lugnande blå i sovrummet hjälper dig att sova längre och djupare. Att välja en ljusröd kommer att ändra rummets fokus till något helt annat.

 

Alla medelmmar i Bjärreds IBK har 20% rabatt i Flugger färgs 2 butiker i Lund, mot uppvisande av medlemskort.

 

På plats i din lokala butik i Lund handlar dess medlemmar efter sina önskemål. Passa på att ta hjälp av våra kunniga medarbetare för att hitta materialet som behövs för era olika projekt. I kassan anger ni klubbens namn och erhåller klubbens rabatt på minst 20%. 

Bella Napoli

Bella Napoli är en italiensk restaurang som skall ge Bjärreds folk en modern och härlig upplevelse av italienska rätter.

Vi har finslipat vårt meny och dryckesutbudet enligt gästernas önskemål och bedömning!

Vi serverar genuina Italienska rätter och pizzor!

Vin, öl och läsk är italienska och importeras från Italien.

 

Alla medelmmar i Bjärreds IBK har 10% rabatt på pizza hos Bella Napoli. Visa mdelemskort.

Nordic Wellness

Välkommen till klubben för tjurskallar. För ensamvargar. För våghalsar. För de som aldrig ger upp. Och de som är bäst på att börja om. Klubben för mjölksyra. För pannben. Och för träningsvärk. För de som tvekar. De som vågar. Och de som bestämt sig. Välkommen till hela Sveriges träningsklubb.

 

Spelare och tränare i Bjärreds IBK har rabatt på träningskort hos Nordic Wellness, vi betalar 1995.- för ett årskort. 

 

Beställ ditt träningskort via klubben här. När du betalt fakturan till klubben aktiveras ditt medlemskap hos Nordic Wellness.

 
Swedish Logistic Property

SLP – Swedish Logistic Property – är ett svenskt fastighetsbolag som förvärvar, förädlar och förvaltar logistikfastigheter. 

Genom förvärv av fastigheter och byggrätter växer bolagets fastighetsbestånd. Fastigheterna förädlas genom nyproduktion, hyresgästanpassningar och driftsnettooptimering för att skapa attraktiva logistikfastigheter som förvaltas med ett långsiktigt perspektiv.

Nordanå Transport
Nordanå Transport – Klimatsmarta logistiktjänster

 

Vi erbjuder lager- och logistiktjänster med säkra, pålitliga transporter som utförs med minsta möjliga påverkan på vår miljö samt schyssta villkor för alla medarbetare. Med cirka 50 medarbetare och 40 transportfordon med olika kombinationer står vi till ditt förfogande alla dagar, året runt.

Swedbank

Med 7 miljoner privatkunder och 552 000 företagskunder är vi den ledande banken på våra hemmamarknader. Vi erbjuder allt ifrån smidiga digitala lösningar för vardagsekonomin till mer omfattande finansiell rådgivning.

Eko Energi

EkoEnergi är experter på värmepumpar och energibesparing. Vi hjälper dig att hitta bästa värmepump för ditt hus. Sen hjälper vi dig hela vägen tills installationen är klar och du är nöjd.

 

Modern värmeteknik betyder oftast någon form av värmepump (jordvärme, bergvärme, luft-vattenvärme, frånluftsvärme eller luft-luftvärme). Dessa olika värmepumpar ger bra värme för dig, när du vill ha det, till en rimlig kostnad. Vi hjälper dig att ta reda på vad som är bäst för dig ur ett ekonomiskt och komfort perspektiv. Vårt arbetsområde är Malmö, Lund, Vellinge, Trelleborg, Ystad, Simrishamn, Höör, Hörby, Hässleholm, Helsingborg, Ängelholm, Landskrona och såklart Lomma. 

Handelsbanken
För trygga och långsiktiga bankaffärer
 
Varje möte spelar roll

Vi ger dig trygga, långsiktiga och hållbara råd om hela din ekonomi. Hos oss sker avgörande möten varje dag.

Coeli

Coeli är en svensk kapitalförvaltare. Vår drivkraft är att skapa bästa möjliga förutsättningar för att du som kund ska lyckas med dina investeringar.

 

Coeli Global Selektiv är en aktivt förvaltad aktiefond med global inriktning. Fondens målsättning är att skapa en hög positiv avkastning över tid för andelsägarna, till en relativt låg aktierisk. 

Alfa Laval
Alfa Laval är en ledande, global leverantör av förstklassiga produkter inom värmeöverföring, separering och flödeshantering. Med dessa som grund bidrar Alfa Laval till att lyfta produktivitet och konkurrenskraft hos kunder i olika industrier, världen över. Vi definierar deras utmaningar
och levererar hållbara produkter och lösningar som möter deras behov – främst inom energi, miljö, livsmedel samt den marina industrin
IF

IF arbetar för att erbjuda våra kunder marknadens bästa försäkringslösningar för både privatpersoner och företag. Vi försäkrar det som är värdefullt i livet.

Vår uppgift är att ge skydd mot oväntade ekonomiska förluster, och bistå med rådgivning för att minska risken att något ska hända. Om olyckan är framme, lovar vi snabb och professionell skadehantering. Det ger ökad trygghet för den enskilde individen, företaget och samhället i stort.

Svea

Svea är en koncern med finansiell verksamhet i ett flertal europeiska länder. Med fyrtio års erfarenhet av att hjälpa företag med deras likviditet är vi ett naturligt val för många företagare när de behöver en finansieringspartner. Sveas vision är att vara en ledande finansiell aktör i Europa.

 

Förutom tjänster som företagslån, krediter, fakturaservice, factoring, fakturaköp, kreditinformation och inkasso har vi bland annat smarta betallösningar för e-handel, mobil och butik. Vi erbjuder även lån och sparande för privatpersoner.

Svea ska, genom personlig service, erbjuda marknaden effektiva och anpassade lösningar inom finansiering, inkasso, reskontra­hantering och betallösningar.

Intergrund

Intergrund AB är ett privatägt familjeföretag som i drygt sextio år  har utfört olika typer av borrnings- och grundläggningsarbeten i Sverige och Danmark.

Under alla dessa år har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet, vilket gör att vi idag kan lösa även de mest komplicerade uppgifter.

Sydantenn och Tele

Vi är Skånes TV- och bredbandsleverantör

Vi tror på närheten till våra kunder. Därför håller vi oss inom Skånes gränser.
För dig som kund innebär det att det finns en lokal serviceorganisation som snabbt är på plats vid behov. Vår närhet till kunderna ger oss också en lokalkännedom som gör att vi kan anpassa våra produkter efter våra kunders önskemål.

Med början i Malmö 2008 förser vi även fastighetsägare runt om hela Skåne med TV-signal.
Vi erbjuder IP-TV, fiber-TV och kabel-TV. Vi erbjuder både analog-TV och digital-TV signal för att passa alla boende.

Poolstar

Skånes ledande företag inom swimmingpooler och Spabad med 20 år i branchen. 

Puls Solutions

Utveckla medarbetarskapet, teamet och ledarskapet. Pulsᐩ coachar medarbetare och chefer till att må och prestera bättre. 

Roses with names

Roses With Names är ett varumärke som erbjuder dig de bästa rosorna i utvalda butiker!

 

Roses With Names lever upp till högt ställda krav på skönhet, hållbarhet, etik och miljö.